Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki fogadta meg, hogy lead pár...

Ki fogadta meg, hogy lead pár kilót / diétázik? Eddig sikerült betartani?

Figyelt kérdés

Én megfogadtam, hogy nyárig diétázom. Ahhoz képest, hogy itthon nagyban süti- és tortasütés, csokievés ment 3 napig és abszolút édesszájú vagyok, nem bűnöztem. Kíváncsi vagyok arra, hogy meddig bírom tartani a diétát, de azt majd úgyis leírom ide, hogy állok éppen. :)

Veletek mi a helyzet? Meddig akartok diétázni / hány kilótól akartok elbúcsúzni?

2014. jan. 4. 12:23
 1/4 anonim válasza:
én tegnap kezdtem diétázni meg eddzeni, és éni úgy terveztem h nyárig tartom aztán lesz ami lesz belőle.. :) kb egy 10 kg szeretnék fogyni..
2014. jan. 4. 12:33
 2/4 anonim válasza:

szia

én dec.27.én kezdtem el immár sokadjára.de most kitartok:) remélem...71kg vagyok és 65 szeretnék lenni

2014. jan. 4. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Húha, nem kis célok. Én is sokadjára ugrom neki, de most valahogy annyira összekaptam magam, hogy tényleg végig is fogom csinálni.

Sok szerencsét nektek! :)

2014. jan. 4. 20:36
 4/4 anonim válasza:
Èn is sokadjára kezdtem el,de most mindenképp ki akarok tartani.73,8 vagyok,és 62-re szeretnék lemenni,de nem feltétlenül nyárig,mert az lehetetlen szinte.
2014. jan. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!