Ha nyaralás miatt 4 napig nem tudom betartani akkor hízni fogok?
Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk, eddig napi 1000-1200 kalóriát eszek, emellett minden nap sportolok 1 órát. Nyaraláson is próbálok majd elmenni futni vagy tornázni minden nap legalább fél órát, de szerintem többet fogok enni :/ azért próbálok inkább egészségeset enni, de nemtudom mennyire fog menni, meg azért fagyizni szeretnék a strandon, meg kipróbálni a kajákat.. 4 nap alatt hízhatok így ?2013. aug. 13. 13:40
1/3 anonim válasza:
Figyelj oda a mennyiségre, kérj fél adagot az étteremben, salátát, max. 2 gombóc fagyit. Szvsz a mozgással nem lesz gond, a gyaloglás (városnézés), úszás a strandon is jó sport, ha ezen felül még futsz is, az szuper. 4 nap alatt biztosan nem fogsz sokat hízni, ne aggódj, és a pihenéssel új lendületet kapsz a további fogyáshoz. Az étkezések közötti kekszezéssel, csipszezéssel légy nagyon óvatos, az ilyenkor nagy kísértés, meg az üdítőkkel (nagyon cukrosak, igyál inkább csapvizet, ásványvizet vagy vízzel jól felhígított gyümölcslevet).
2/3 anonim válasza:
Misi négy napig voltunk vízközelben, illetve városnézés is volt. Én sokat úsztam, illetve sétáltam a városban. De amit megkívántam én megettem, pl. bolognai spagetti, ami tökre felesleges, na de megkívántam ott mikor ették előttem. A lényeg, hogy mikor hazajöttem másnap ráálltam a mérlegre, és az induláshoz képest is fél kg-mal kevesebbet mutatott. Egy nap nem hiszem hogy ettem, 2500 kcalnál többet, de tényleg úsztam egy - másfél órákat is.
Úgyhogy nyugi, pihenj, és ússz, illetve nézz szét a környéken.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnyugtattatok :) üdítőket meg cukros löttyöket nem nagyon szoktam inni amúgysem, inkább csak amiatt aggódom hogy esténként fogunk étterembe menni, de megpróbálok majd uralkodni magamon :)
2013. aug. 13. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!