Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nyaralás miatt 4 napig nem...

Ha nyaralás miatt 4 napig nem tudom betartani akkor hízni fogok?

Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk, eddig napi 1000-1200 kalóriát eszek, emellett minden nap sportolok 1 órát. Nyaraláson is próbálok majd elmenni futni vagy tornázni minden nap legalább fél órát, de szerintem többet fogok enni :/ azért próbálok inkább egészségeset enni, de nemtudom mennyire fog menni, meg azért fagyizni szeretnék a strandon, meg kipróbálni a kajákat.. 4 nap alatt hízhatok így ?
2013. aug. 13. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Figyelj oda a mennyiségre, kérj fél adagot az étteremben, salátát, max. 2 gombóc fagyit. Szvsz a mozgással nem lesz gond, a gyaloglás (városnézés), úszás a strandon is jó sport, ha ezen felül még futsz is, az szuper. 4 nap alatt biztosan nem fogsz sokat hízni, ne aggódj, és a pihenéssel új lendületet kapsz a további fogyáshoz. Az étkezések közötti kekszezéssel, csipszezéssel légy nagyon óvatos, az ilyenkor nagy kísértés, meg az üdítőkkel (nagyon cukrosak, igyál inkább csapvizet, ásványvizet vagy vízzel jól felhígított gyümölcslevet).
2013. aug. 13. 14:05
 2/3 anonim válasza:

Misi négy napig voltunk vízközelben, illetve városnézés is volt. Én sokat úsztam, illetve sétáltam a városban. De amit megkívántam én megettem, pl. bolognai spagetti, ami tökre felesleges, na de megkívántam ott mikor ették előttem. A lényeg, hogy mikor hazajöttem másnap ráálltam a mérlegre, és az induláshoz képest is fél kg-mal kevesebbet mutatott. Egy nap nem hiszem hogy ettem, 2500 kcalnál többet, de tényleg úsztam egy - másfél órákat is.

Úgyhogy nyugi, pihenj, és ússz, illetve nézz szét a környéken.

2013. aug. 13. 19:05
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnyugtattatok :) üdítőket meg cukros löttyöket nem nagyon szoktam inni amúgysem, inkább csak amiatt aggódom hogy esténként fogunk étterembe menni, de megpróbálok majd uralkodni magamon :)
2013. aug. 13. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!