Újévi, fogyással kapcsolatos fogadalom megvalósításával hogy állsz így február elején?
Volt kb 10 nap szénhidrátcsökkentett étrend, de nem nagyon vált be. Fehérjéből és zsírból
és bizonyos zöldségekből is túl tudom enni magam. A refluxom sem javult a mennyiségek miatt. Most az alapos rágással próbálkozom, kisebb adagokkal, kb 4 kg ment le.
Kitűzem 10 kg-ot május 31-ig.
Már csak 12,7 van hátra.
Január 19-én tudtam elkezdeni, mert letarolt a covid és utána még egy darabig nem tudtam edzeni. Azelőtt már elkezdtem az édességeket kiiktatni és tartottam “száraz hetet”, illetve nyújtottam edzés helyett.
Január 19-én 85 kg voltam (177 cm, 40/N), most kb 81 vagyok. Jelenleg szerintem épp vizet “gyűjtök”, mert a ciklusom vége felé járok, úgyhogy inkább nem mérem magam, amíg nem jön meg.
Kb 600-650 kcal deficitet tartok, figyelek a kajára és edzek (spinning,súlyzós edzés), sokkal jobban érzem magam és érzem a ruháimon is a fogyást, már nagyon várom, hogy vehessek eggyel kisebb farmert.
A kaja úgy alakul, hogy számolom a kalóriákat, illetve tervezek előre, olyat eszek, ami belefér a keretbe, de azon belül mindent,nyilván a junk food mennyiséget azért minimálisan tartva. Pl tegnap elmentem a Pad Thai-ba, amit nagyon szeretek. Korábban ész nélkül ettem itt, most megnéztem a kalória és tápérték adatokat es úgy mentem, és teljesen barátságos kalóriával és makrotápanyag eloszlással tudtam enni nagyon finomat és laktatót.
Én "csak" az utolsó 3-4 kg-tól akarok már csak megszabadulni (de a fő célom már karácsonyra elértem (-10 kg), szóval úgy vagyok vele, hogy még kitartok húsvétig, ami addig még lejön, jó, ami nem, az marad, és úgy is elégedett leszek)
A január elég rosszul alakult sok szempontból, így bár nem szedtem magamra (pedig finoman szólva eléggé elengedtem magam az evés terén), de nem is fogytam. Most kb. 1 hete vagyok újra jó passzban, megint visszatértem a normális étrendhez, kalóriadeficithez stb. Szóval húsvétig még simán meglehet az 3-4 kg.
Nyáron még 86-87 kiló körül voltam, de azóta híztam, és 92 voltam karácsony után. Tudom, nem túl nagy kihívás, csak jó lenne a korábbira visszafogyni, mire a pulóveres-kabátos idő véget ér. Most 89 vagyok.
21/F 184cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!