Evi1199422 kérdése:
Ha mindennap vagy masodnaponta edzek ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szules utan vagyok soha nem volt a hasamon felesleg most viszont 72 kg vagyok 60 kilorol. Vissza szeretnem kapni az alakomat , sajnos nincs lehetosegem terembe jarni de 2 honapja miota megszultem dietazok és probalok edzegetni is a youtube videokra. Az lenne a kerdesem hogy elerek ezzel valamit ha mindennap vagy masod naponta edzek 30 perceket , azt hozza teszem szakad rolam a viz a szaunás leggingszemben.Szeretnek gyorsabban fogyni nem is eszem szinte cukros vagy szenhidratosat, sok zoltseget eszem es alig valamit egesznap de megha nem is sokat eszem es nem is kaloria gazdag eteleket akkor is rosszul erzem magam lelkileg a nap vegen ha kicsivel tobbet ettem mint elozo nap mondjuk :/inkabb joghurtokat szoktam, barna piritost zoldsegekkel de meg is ugy erzem neha az is sok.. kinek mi a velemenye errol. Koszonom negativ hozzaszolok kerem keruljenek koszonomfebr. 3. 13:56
11/14 anonim válasza:
Csak utána mi lesz? Ha nincs egy kiegyensúlyzott és tudatos étrended, akkor minden fogyást, hízás követ.
12/14 anonim válasza:
Az mind szép és jó, hogy eddig eredményes vagy, kívánom, hogy a többi 10kg is lemenjen, de utána tényleg mi lesz? Anélkül, hogy nem tudod a kalóriabeviteled, elég nagy lesz rá az esély, hogy újra kalóriatöbbletbe kerülj és visszahízd a leadott kilókat.
13/14 A kérdező kommentje:
Igazabol bennem lesz a felelem ha leadom a tovabbi 10 kilomat is , hogy nem merek majd szar kajakat enni, meg sokat sem de lehet olyan leszek mimt azelott hogy semmitol sem hiztam meg…
febr. 5. 16:23
14/14 anonim válasza:
Fogadd el hogy a tested is változott. Én kevesebb. Kiló vagyok mint terhesség előtt,mégsem jön rám a régi farmerek,egyszerűen kitágult így a csipőm. A hasam annyira kitágult a terhesség miatt,hogy elég szép bőrfelwsleg van rajta (nem lóg,de úgy nyújtható majdnem mint Luffybal a Onepiecebol..pacsi akinek ez mon valamit.)
Egyél egészségesen,edz amennyi jól esik és fogadd el hogy nem leszel már Jennifer Lopez,hacsak nem ugyanolyan anyagiakkal rendelkezel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!