Ha mindennap vagy masodnaponta edzek ?
"Ha mindennap vagy masodnaponta edzek?"
Mivel edzés alatt te a 30 perces ugrálgatós YouTube videókra gondolsz, ezért akár csinálhatod minden nap, hisz ezeknek nagyon minimális regenerációs igénye van. Arra jók, hogy mozogsz, de nyilván izomzatban, formában, erőben nem adnak érdemi pluszt. Egy idő után úgyis érezni fogod, hogy valamilyen valódi sporttevékenységre van igényed.
"nem is eszem szinte cukros vagy szenhidratosat"
A cukornak és a szénhidrátnak nincs köze a fogyáshoz, csak a Nők Lapján. Ha fogyni akarsz, akkor kalóriadeficitre és egy kiegyensúlyozott táplálkozásra van szükséged, nem dezinformációkra:
"megha nem is sokat eszem es nem is kaloria gazdag eteleket akkor is rosszul erzem magam lelkileg"
Ez gond. Semmit nem tudsz a táplálkozásról, és még pszichés probléma is áll a háttérben. Ha nem tudsz ezen tudatosan változtatni, akkor nyugodtan keress fel szakembert.
" izmot fogsz veszíteni "
ez a visszatérő örök butaság
szerinted a kérdezőn mennyi izom van?? pont nem ettől kell rettegni esetében
Persze, otthoni edzéssel is szépen lehet égetni a kalóriákat és izmosodni. A kalóriákat mindenképp számolni kell a fogyáshoz, azt nagyon ajánlom. És abba a hibába se ess bele, hogy túl keveset eszel. Ha még szoptatsz, az is égeti a kalóriákat ezerrel, napi plusz egy étkezést érdemes hozzátenni.
De nem korai ez még? Csak most szültél, regenerálódnia kell még a testednek, a tejtermelést is befolyásolhatja ha elkezdesz kalóriadeficitbe kerülni. Szerintem várj még pár hónapot vele, azon igazán semmi nem múlik.
"otthoni edzéssel is szépen lehet égetni a kalóriákat és izmosodni"
Kalóriát égetni igen, izmosodni nem, maximum az első hónapokba valamennyire ha egy teljesen edzetlen emberről beszélünk. Egyébként nem. Bárcsak lehetne.
5 vagyok
Nekem a leírásból úgy tűnik hogy a kérdező eléggé edzetlen ahhoz, hogy tudjon otthoni edzéssel is izmosodni kicsit, a válaszom pedig neki szólt. Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy nem így fogja kigyúrni magát.
"egyebkent fogalmam sincs a kaloriadeficitrol"
Akkor annak az esélye, hogy lefogyj, elég csekély.
Kalóriadeficitbe kerülni bárhogy lehet, de amennyiben nem számolsz kalóriát, csak a szerencsén fog múlni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!