Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hete 1000nel kevesebb...

Egy hete 1000nel kevesebb kalóriát eszem. Csak másfél-két kiló ment le. Ez normális??

Figyelt kérdés
Miért stagnál? Miért nem megy lejebb?

2023. dec. 9. 21:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
38%
Érdekes amúgy ez, én egyszer 5 napig ettem ilyen 1000 körül, mindennap sportoltam is, és semmi nem ment le. Aztán később 8 napig ettem 500-1000 között, 0 mozgás, és 3.5 kg mínusz :D Ez amúgy csak akkor jön vissza ha utána tényleg úgy bezabálsz mint az állat, ha utána normálisan eszel deficitben akkor nem jön vissza.
2023. dec. 10. 05:37
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja, #8-as, biztos 600 kalóriától elkezd hízni ...

Azért zöldségeket ne beszéljünk már ...

2023. dec. 10. 06:11
 13/28 anonim ***** válasza:
19%

Nekem eddig az első hét méretkezés után 3,2kg mínusz az eredmény, kb 500 kcal. Ma a 2.hét 3.napján vagyok, péntek reggel tudok mondani 2.eredményt.

165cm 60kg-ról indultam.

Karácsonykor normálisan fogok enni, addig lemegy, ami lemegy.

Aztán januártól edzek a normál étkezés mellé.

2023. dec. 10. 06:17
 14/28 anonim ***** válasza:
74%
Persze, mert vizet tart vissza a szervezeted. Mozogni kéne és egészségesen étkezni, nem koplalni.
2023. dec. 10. 08:55
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
Mit eszel napi 500kalóriát leírnád?? Mert ez igencsak kevés.2 szendvics és ottvagy...😬 Hogy lehet ennyivel életbe maradni?
2023. dec. 10. 08:56
 16/28 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon beteg ennyit enni, és látom jó sokan vagytok... Nektek tényleg semmit nem számít az egészségetek?? És az sem hogy fenntartható eredményt érjetek el?? Hogy hosszú távon megmaradjon a kívánt súly? Hogy azét legyen némi formátok? Csak azt hogy most, gyorsan, azonnal?? Már bocs, de teljesen hülyék vagytok, komolyan mondom... Remélem nem felnőtt emberek írják ezeket a sületlenségeket, 500 meg 1000 Kcal-on élni... Mozgás nélkül meg mégis mit gondoltok? Azt a maradék kis izmotokat is fel fogja zabálni az éhező szervezetetek, gyengék lesztek, betegek és még szarul is fogtok kinézni. Teljesen hülyék vagytok, komolyan....
2023. dec. 10. 09:32
 17/28 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az emberek gyorsan akarnak fogyni, és mindenféle hülye fogyókúrát kipróbálnak. 1 hét alatt 7 kiló, meg ilyenek...

Meg kellene érteni, hogy nem fogyókúrázni kell, hanem átállni egy olyan életmódra, amit életed végéig be tudsz tartani. Még ha nem is sportolsz, kalóriafeficittel fogyhatsz. Sok zöldség, gyümölcs, sovány húsok, joghurt, hal (szóval amiben kevesebb kalória van, és így többet is ehetsz belőle). Én napi 1500 kalóriát eszek, nem sportolok, és fogyok. És úgy érzem, hogy ezt életem végéig tudom csinálni, nem érzem, hogy "fogyókúrázok", mivel mindent eszem mértékkel, és a szervezetem sem éhezik.

Neked is ajánlok valami hasonlót, mert napi 500 kalória lópikula. Hagyd abba, amíg még nem cseszted szét teljesen a szervezetedet...

2023. dec. 10. 09:32
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Úristen, most mi lesz? Nem leszek ropibaba ezért vagdosni fogom magam.
2023. dec. 10. 11:20
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak kiéhezteted magad, rosszul leszel, aztán majd a duplája jön vissza, amikor elkezdesz újra normálisan enni. Gondolkodj már egy kicsit... ez nem diéta, hanem önsanyargatás.
2023. dec. 10. 11:24
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem ér ez az önsanyargatás lefogysz aztán megint bezabálsz jönnek az ünnepek is és ugyanott vagy..17es egyet értek veled.Kalóriadeficit.1400-1500kalória és ezt lehet tartani mind amellett hogy eszel mindent csak mértékkel.
2023. dec. 10. 11:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!