Egy hete 1000nel kevesebb kalóriát eszem. Csak másfél-két kiló ment le. Ez normális??
Ja, #8-as, biztos 600 kalóriától elkezd hízni ...
Azért zöldségeket ne beszéljünk már ...
Nekem eddig az első hét méretkezés után 3,2kg mínusz az eredmény, kb 500 kcal. Ma a 2.hét 3.napján vagyok, péntek reggel tudok mondani 2.eredményt.
165cm 60kg-ról indultam.
Karácsonykor normálisan fogok enni, addig lemegy, ami lemegy.
Aztán januártól edzek a normál étkezés mellé.
Az a baj, hogy az emberek gyorsan akarnak fogyni, és mindenféle hülye fogyókúrát kipróbálnak. 1 hét alatt 7 kiló, meg ilyenek...
Meg kellene érteni, hogy nem fogyókúrázni kell, hanem átállni egy olyan életmódra, amit életed végéig be tudsz tartani. Még ha nem is sportolsz, kalóriafeficittel fogyhatsz. Sok zöldség, gyümölcs, sovány húsok, joghurt, hal (szóval amiben kevesebb kalória van, és így többet is ehetsz belőle). Én napi 1500 kalóriát eszek, nem sportolok, és fogyok. És úgy érzem, hogy ezt életem végéig tudom csinálni, nem érzem, hogy "fogyókúrázok", mivel mindent eszem mértékkel, és a szervezetem sem éhezik.
Neked is ajánlok valami hasonlót, mert napi 500 kalória lópikula. Hagyd abba, amíg még nem cseszted szét teljesen a szervezetedet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!