Szülés után hogyan könnyebb lefogyni?
Ugyanugy, mintha nem szulnel. :D Kaloriat kell szamolni, oda kell figyelni az evesre.
Azert elobb adj idot magadnak, nem kell azonnal elkezdeni dietazni, bar erre erod se lesz az elejen.
Valamennyi le fog menni az elso par honapban utana pedig ha szoptatsz, akkor ahhoz kell igazitani a kaloriakat. Ha nem szoptatsz, nyilvan erre nem kell figyelni.
Ez nalam ugy nezett ki, hogy a szoptatas miatt nem tarthattam
tul nagy deficitet, kulonben keves tejem volt, ra kellett dobnom egy plusz 300 kaloriat es ugy mar jo volt.
Sportolni is szabad, de nagyon az alapoktol kell kezdeni, figyelve a meggyengult gatizomra es hasizomra is.
En eloszor csak intimtornat, laza kardiot es szetnyilt hasizomra valo gyakorlatokat csinaltam.
173 magassághoz 93 kg-mal mentem szülni, 81-el jöttem haza.
Semmit nem csináltam, csak igény szerint szoptattam, sok folyadékot fogyasztottam (nem erőltettem, jól is esett), sokat sétáltam a gyerekkel, amikor már lemehettünk (napi 2x 1-1 órát biztosan + 4. emeletre cipeltem fel a babakocsival). Enni azt ettem, ami volt, nem válogattam, de nem is nassoltam. 6 hónap múlva 66 kg voltam.
Az egy dolog, hogy nagyobb a súlyod, de tényleg híztál is? Ha megszületik a baba, jó pár kilóval könnyebb leszel.
Egyébként azt gondolom, hogy úgy tudsz fogyni, hogy odafigyelsz az étkezésre és a mozgásra.
Ha szoptatsz, nem kell napi plusz 800 kalóriát enned h legyen tejed, szóval ne egyél/igyál nagy mennyiségben kalóriadús, tejfakasztónak titulált ételeket/italokat. Arra figyelj oda, hogy a lehetőségekhez képest próbálj meg magadnak is egy normális napirendet kialakítani, normális étkezésekkel, és ne egész nap csipegess.
Amint ki lehet menni, menj a babával minden nap sétálni minél többet.
Ha letelt a gyerekágyas időszak és jól vagy, akkor tornázhatsz rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!