Szülés után hogyan könnyebb lefogyni?
Figyelt kérdés
Eléggé sokat híztam, még nem szültem meg január 20 ra vagyok kiírva..Esetleg valaki tudna mondani olyan gyakorlatokat ,tippeket amivel könnyebben menne majd a fogyás?ma 13:02
2/2 anonim válasza:
Ugyanugy, mintha nem szulnel. :D Kaloriat kell szamolni, oda kell figyelni az evesre.
Azert elobb adj idot magadnak, nem kell azonnal elkezdeni dietazni, bar erre erod se lesz az elejen.
Valamennyi le fog menni az elso par honapban utana pedig ha szoptatsz, akkor ahhoz kell igazitani a kaloriakat. Ha nem szoptatsz, nyilvan erre nem kell figyelni.
Ez nalam ugy nezett ki, hogy a szoptatas miatt nem tarthattam
tul nagy deficitet, kulonben keves tejem volt, ra kellett dobnom egy plusz 300 kaloriat es ugy mar jo volt.
Sportolni is szabad, de nagyon az alapoktol kell kezdeni, figyelve a meggyengult gatizomra es hasizomra is.
En eloszor csak intimtornat, laza kardiot es szetnyilt hasizomra valo gyakorlatokat csinaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!