Tudnátok ajánlani egy jó fogyókúrás módszert amivel könnyebben lefogyhatok? ( 1 hónap alatt szeretnék lefogyni ) sokan irjatok lécci! ( egyébként sportolok csak még az edzések nem kezdődnek )!
( az tényleg igaz hogy az almaecettel lehet fogyókúrázni) ?
( vagy a bébi étellel ? )
4 kommentelő!! neked is megirom mint az előző kommentelőnek hogy a bébiételllel fogyókúrázást az csak hallottam és csak egy kérdést tettem fel hogy igaz e ........
szoktam járni futni !! sportember vagyok mint irtam .... de más fogyókúrás módszert is kiszeretnék próbálni !!!
( AKI NEM ÉRTENÉ : A BÉBIÉTELES ÉS AZ ALMAECETES FOGYÓKÚRÁT CSAK HALLOTTAM ÉS CSAK EGY NYAMVATT KÉRDÉS TETTEM FEL HOGY IGAZ E ....
MEGIS HOGY LENNE MAR IGAZ TE SZERENCSETLEN?
Egy igazi sportolo tisztaban van a teste miko- es makrotapanyag igenyeivel, te biztos hogy nem vagy sportolo.
A szénhidrát kell az energiához, a fehérje az izmoknak, a szír az izmoknak és a porcoknak.
Told a rizs + csirkemell kombinációt és vigyél be kevesebb kalóriát, mint amennyit elhasználsz. Ez utóbbinál tutibb tipp nincs a fogyásra.
(Ha koplalsz, izomból fogsz veszteni, aztán csak zsírból, majd ha ételhez jutsz, az egyből zsírként fog elraktározódni)
6-os nem kéne okoskodni ..... 1 az hgy nem is ismersz és azt se tudod ki vagyok !!! nem is láttál de még sportolni se !!!!! először midenki magából induljon ki ........ és min irtam , más módszert is kiszeretnék próbálni a fogyókúrához
szerencsétlen meg nem vagyok ,, és a beszólásaidból köszönöm de nem kérek !!! ha kötöszködni akarsz akkor mással és ne velem !! vagy ilyen unalmas az életed hgy mással kötözködhess ? ....... keress más pajtást akivel ezt teheted !!!! csíraa :D
7 - es ... :) köszi a tippet
legalább te egy normális választ adsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!