16 évesen tényleg könnyebb lefogyni, mint pl.30 évesen?
Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 17:45
2/8 anonim válasza:
Igen, mert gyorsabban regenerálódik a test, gyorsabb az anyagcsere. De azért ez nem lehet kifogás egy harmincasnak.
3/8 A kérdező kommentje:
16 vagyok :D.
Szerintetek mennyi idő alatt tudnék leadni 6-7 kilót?
2017. máj. 11. 18:03
4/8 anonim válasza:
hány centi vagy?
heti max 1 kg egészségesen min 1200 kalória és 2 liter víz elfogyasztásával
5/8 anonim válasza:
ui.: plusz mozogj rendszeresen és kitartóan
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
170 cm vagyok, és 66 kiló, eddig leadtam 6 kilót, de azt is nagyon lassan, hónapok alatt.
2017. máj. 11. 18:59
7/8 anonim válasza:
Az 1200 kcal tényleg a minimum minimuma.
Itt ki tudod számolni a napi kalóriaszükségletedet egy kis becsléssel. Ha nem sportolsz minden nap, akkor érdemes minden napra külön kiszámolni, mert nem állandó. Egyébként az előző válaszolónak igaza van. Ha heti 3-4 alkalom sport és 2 liter víz megvan, plusz nem mész nagyon a kalóriaszükségleted alá, se fölé, akkor másfél hónap alatt simán lemegy 6-7 kg. Főleg, hogy az elején csak vízet vesztesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!