Hasi zsír csökkentése?
Írnátok nekem olyan gyakorlatokat, amikkel a hasi zsírt csökkenteni lehet?
Előre is köszönöm!
Ja értem!
Milyen gyakorlatokkal lehet leginkább fogyni?
Kevesebbet kell enni. A sport segít de amíg az etkezesre nem figyelsz, nem lesz változás.
Bármilyen sport amit legalabb 45 percig intenziven vegzel heti 2x
Akkora hasam volt, hogy nem láttam a lompost, akárhogy is hajolgattam...aztán fél évvel ezelőtt egy diabetológus elmondta merre van az előre...és tényleg...csökken a hasam mérete...
( az volt az orvosi vélemény, hogy ez a nagy has maradni fog..még csökkentett kalóriával is...)
#9: 1300 kcal volt a maximum, de néha kevesebb. a hasi fogyás igenis működik, csak nagyon lassan...egy év kell, hogy a régi legyen. kapkodni, futni, sokat tornázni, éhezni felesleges...erre a saját fogyásom a bizonyíték...
a kíméletes, nem jojós fogyáshoz óvatos kalóriabevitel kell, és nem szabad csipegetni, hogy ez a falat még nem számít...de...számít.
sajnos nagy türelem kell az igazi,tartós fogyáshoz..-
...általában a havi egy kiló a jó...nem kell megijedni, ez 12. hónap végén 12 kiló ledobott zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!