Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasi zsír csökkentése?

Hasi zsír csökkentése?

Figyelt kérdés

Írnátok nekem olyan gyakorlatokat, amikkel a hasi zsírt csökkenteni lehet?

Előre is köszönöm!

nov. 27. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy nem lehet kizárólag egy területről fogyni. Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz, a gyakorlatokkal csupán az izomzatodat tudod edzeni.
nov. 28. 00:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos nem lehet célzottan fogyni.
nov. 28. 07:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Ja értem!

Milyen gyakorlatokkal lehet leginkább fogyni?

nov. 28. 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Valami kardióval (pl futás), mert az égeti a legtöbb kaloóriát. Illetve az étkezést kell úgy optimalizálni, hogy kalóriadeficitben legyél.
nov. 28. 10:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriadeficittel lehet fogyni, nem gyakorlatokkal. Az edzés jó, mert egészséges, és támogatja a kalóriadeficit fenntartását, de utóbbi nélkül nincs fogyás.
nov. 28. 11:01
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Kevesebbet kell enni. A sport segít de amíg az etkezesre nem figyelsz, nem lesz változás.

Bármilyen sport amit legalabb 45 percig intenziven vegzel heti 2x

nov. 28. 11:31
 7/11 anonim válasza:
Mozgassal
nov. 29. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkora hasam volt, hogy nem láttam a lompost, akárhogy is hajolgattam...aztán fél évvel ezelőtt egy diabetológus elmondta merre van az előre...és tényleg...csökken a hasam mérete...

( az volt az orvosi vélemény, hogy ez a nagy has maradni fog..még csökkentett kalóriával is...)

nov. 30. 20:39
 9/11 anonim válasza:
#8 És végül mitől fogytál?
dec. 1. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:

#9: 1300 kcal volt a maximum, de néha kevesebb. a hasi fogyás igenis működik, csak nagyon lassan...egy év kell, hogy a régi legyen. kapkodni, futni, sokat tornázni, éhezni felesleges...erre a saját fogyásom a bizonyíték...

a kíméletes, nem jojós fogyáshoz óvatos kalóriabevitel kell, és nem szabad csipegetni, hogy ez a falat még nem számít...de...számít.

sajnos nagy türelem kell az igazi,tartós fogyáshoz..-

...általában a havi egy kiló a jó...nem kell megijedni, ez 12. hónap végén 12 kiló ledobott zsír

dec. 1. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!