Jelenlegi súlyom 65kg és 175cm magas 18 éves fiú vagyok. A súly elvileg jónak kellene lennie viszon kicsit magas a testzsír%.
Hogyan tudnám ezt csökkenteni? Hány kalóriát érdemes bevinni és milyen otthoni eddzést tudnék csinálni? És a makro értékek milyen arányban legyenek? Kinti sport csak bicikli amit tudnék csinálni.
A jelenlegi 65kg-ból mennyit adjak le hogy eltünjön a zsír ? Vagy ez izmosodás után eltűnik és a súly nem is fog változni ?
Kicsit kevesebb szemét kaja + haskerék, fekvőtámasz, guggolás és csá. Fél éven belül látszódna minden, nem kell számolgatni semmit, változatos és egészségesebb kajálás, kevesebb szeméttel. A makrót csak az élsportolók és idióták számolgatják.
2021. dec. 12. 21:56
2/8 anonim válasza:
Nem az első vagyok, de nem nagyon lehet még szándékosan sem olyan kevés zsírt bevinni egy átlagos étrenddel, hogy az problémát okozzon. Nyilván az olyan szélsőséges dolgoktól eltekintve, ha valaki csak gyümölcsöt eszik egész nap és semmi mást.
2021. dec. 13. 00:21
3/8 anonim válasza:
Testzsírszázalékodat súlyzós/saját testsúlyos edzéssel tudod csökkenteni, mivel attól fejlődik az izom. Ha csak fogynál, simán nőhetne is a testzsírszázalékod.
2021. dec. 13. 09:36
4/8 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy a fogyás (kaloriadeficit, eegészséges ételek, sport) csak mellé figyelj a megfelelő fehérjebevitelre hogy ne izomból menjen le.
2021. dec. 13. 13:33
5/8 anonim válasza:
Heti 3 súlyzós edzés, edzések végén kardio, és minimális kalóriadeficit.
2021. dec. 15. 05:02
6/8 anonim válasza:
Tovább fogynod nem érdemes, inkább az izom mennyiséged növeljed.
Biciklizni 0 fokban nem ideális, otthoni edzések többsége nem túl sikeres, én azt ajánlom hogy egyél proteinben gazdag ételeket és menj el edzőterembe
2021. dec. 15. 13:13
7/8 anonim válasza:
Így van, tovább fogyni felesleges. Izomtömeg gyarapítás legyen a cél.
Ha lesz rajtad elég, akkor mehet a szalkasitas, ha úgy jobban érzed magad.
Ne legyen egy fiú könnyebb, mint én. 😂
18/l
2021. dec. 29. 21:30
8/8 anonim válasza:
Illetve nem kell megvonni semmilyen kaját magadtól. Csak figyelj, hogy mennyit, és milyen gyakran eszel egészségtelenebbet. Vagy helyettesítsd, ha megkívánod az édeset étcsokival. Kenyeret, tésztát, krumplit mértékkel. Cukros üdítőket minimálisan. 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!