Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a rosszabb bmi szerint...

Melyik a rosszabb bmi szerint valaki túlsúlyos vagy ha bmi szerint alultáplált ?

Figyelt kérdés
168cm 50 kg vagy ha 168cm 70-78kg ?

ma 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Melyik a rosszabb? Ha elüt egy autó, vagy ha elüt egy motor?

Egyébként a példád félrevezető, mert nem mindegy, hogy mindössze 2 kilóval vagy az egészséges BMI tartomány alatt, vagy 8 kilóval felette. 2 kiló nem vészes, 8 kiló viszont nem kevés.

ma 08:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ kinek. Nekem volt 27es bmi amire az orvos azt mondta hogy szuper és nem kell tovább fogyni es makk egészséges vagyok.

De 23mas bmi-s egeszsegtelen baratnkm is van

Meg 18as bmi-s nagyon sovány is akivel minden full rendben van es szinten egeszseges.

Tul sokmindentol fugg.

ma 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megmondani, hogy melyik “rosszabb”.

1. Nemcsak a BMI számít, hanem a test-izom arány is. Ugyanannyi BMI mellett is lehet két test teljesen eltérő állapotú.

2. Számít, hogy hogyan érzed jól

magad a bőrödben, illetve, hogy ténylegesen milyen az állapotod.

3. Az sem mindegy, hogy mi az oka, előzménye a súlyodnak. Ha egészségügyi vagy lelki ok miatt híztál/fogytál sokat.

Szóval erre nincs jó válasz. Ha engem

kérdezel, akkor jobb enyhén vékonynak lenni, mint ducinak, feltéve, hogy egészséges vagy. Tehát ha sporttal és egészséges táplálkozással éred el és tartod a vékony testalkatot.

ma 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!