Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért rosszabb soványabbnak...

Miért rosszabb soványabbnak lenni?

Figyelt kérdés
Lefogytam 67rol 56ra (170centi). És néha jó meg örülök,de összességében kicsit furcsa,idegen nekem ennyi kilonak lenni. Tapasztalt más is ilyet? Nem feltétlenül rossz ez, mert persze ez a jobb,csak valahogy sose voltam ez az elfújta a szél tipus,plusz azt hiszem van valamiféle ellenszenvem a vékony lányok iránt. Főképp az ilyen haspolos cicanadragos tipusok felé. Talán ilyen miatt nem tetszem magamnak se úgy? Nem voltam soha pláza cica tipus. A barátaim is kisse husisak, és valahogy akik szimpatikusak emberileg ritkán vékonykák. Tudom hogy a kérdésem a mentális egészség kategóriában is elférne, igazából nem is tudom milyen választ várok... talán csak hátha átérzi
jún. 16. 13:02
 1/6 gublug válasza:
55%

Ne akarj másnak megfelelni mert belerokkansz idővel.

A saját normáidhoz tartsd magad, különben bedarál az élet.

Ha a teltebbséget szereted, semmi gond nincs azzal. A lényeg, hogy egészséges legyél/maradj és boldog.

jún. 16. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valóban van egy kis pszichés probléma a háttérben. Maradjunk annyiban, hogy a 170 centiddel a 67 kg is tökéletes testsúly volt. A jelenlegi 56 kg egy picit kevés, de még nem drasztikus kategória. Amíg valahol 56-70 kg között van a súlyod, addig nem lesz gond, úgyhogy ne rugózz ezen a dolgon ennyit, mert értelmetlen és egészségtelen.
jún. 16. 13:30
 3/6 gublug válasza:
0%

Válaszolok a kérdésedre, de ne kövezzen meg senki ezért.

Egy dolog van amiért - ha szó szerint vesszük a kérdésed - rosszabb SOVÁNYABBNAK lenni.

Tehát a kérdés nem mondja azt, hogy valaki kövér és sovány akar lenni, hanem valamihez mérten soványABBnak lenni.

A válasz pedig a tény, hogy éhinség esetén a hájasabb emberek vannak előnyben. Bevitt táplálék nélkül a szervezet az éhség során elkezdi a zsírt lebontani. Ha nincs zsír, akkor az izomzatot célozza meg.

Ennyi.

jún. 16. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Sovány vagy. Nem kellett volna lefogynod. Hízz vissza, problem solved.

3-as, az éhínségnek nincs realitása, az elhízással járó betegségeknek viszont rendkívül nagymértékben.

jún. 16. 17:08
 5/6 anonim válasza:
0%
Leadsz még 5-6kg és akkor lesz tökéletes tested.
jún. 16. 17:15
 6/6 gublug válasza:

4-es: Ki beszél itt elhízásról? Nem olvastad el mit írt és mit írtam én?

Csak arról beszéltem, hogy "soványabb". Ezt a szót boncolgattam.

jún. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!