Mi az idealis testsuly egy 172 cm magas nonek ?
Figyelt kérdés
Hogy ne legyen tul vekony de husi sem.nov. 26. 21:07
1/16 A kérdező kommentje:
30 eves Norol van szo.
nov. 26. 21:08
2/16 anonim válasza:
68 kg, ha jól emlékszem, ezt számoltam egyszer valahol. :)
Én 172cm és 76kg vagyok, de így is jól érzem magam a bőrömben. (30 éves nő)
5/16 anonim válasza:
Miért pontoztátok le a #2-es válaszolót?
6/16 anonim válasza:
5, én nem pontoztam le, de valószínűleg azért mert nem ideális a 2-es válaszoló súlya, hacsak nem nagyon izmos.
7/16 anonim válasza:
Az lehet, hogy nem feltétlenül ideális, de válaszolt a kérdésre objektíven az első mondatában.
Azért nem tudom miért kell lepontozni, mert elmondta, hogy ő hogyan érzi jól magát.
8/16 anonim válasza:
Én is 172 vagyok, pár éve 69-70 kg voltam. Akkor is azt olvastam, hogy 60-65 az ideális testsúly, de szerintem az már túlzás
Mit meg adnék, ha újra annyi lehetnék. Sajnos lett egy kis balesetem, ami miatt sokáig nem nagyon járkálhattam, dolgozhattam, és jöttek fel a kilók 😱
Amúgy meg ezen az oldalon minden nő 170 felett van és 60 kiló, csak szólok, az eddigi tapasztalatok alapján 😃
9/16 anonim válasza:
Szerintem 60-70 körül. Most hogy ideális-e... most 60-70 között egészséges súlyról beszélünk, azon belül pedig ki hogy érzi jól magát. Az hogy pedig kin hogyan oszlik meg a súly... Engem ilyen magasság mellett 68 kilósan is sokszor 60 kg körül tippelnek, pedig nem. Szóval a szám az csak egy dolog, most nem lehet annyira megmondani, hogy ki hány kilósan vékony, hány kilósan husi. Mármint persze, ilyen magasság mellett pl. 50 kilósan csont és bőr lennél, és nyilván 85 kilósan már túlsúlyos, de most az, hogy rajtad miképp néz ki például a 70 kiló, vagy a 65... ezt nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!