Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hete 1000nel kevesebb...

Egy hete 1000nel kevesebb kalóriát eszem. Csak másfél-két kiló ment le. Ez normális??

Figyelt kérdés
Miért stagnál? Miért nem megy lejebb?

2023. dec. 9. 21:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
36%
Én anno mikor ezt csináltam napi 10-20 000 lépéseket is csináltam közben.
2023. dec. 10. 11:59
 22/28 anonim ***** válasza:
76%
A sport pont segítene a depressziódon is, akár csak egy nagyobb séta.
2023. dec. 10. 13:31
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Azok, akik azt állítják, hogy nem fogynak 1200 kalórián sem, azok meglepődnének, hogy mennyi kis dolgon eltud csúszni a kalóriaszámlálás.

Én is férfiként 1800-zat tartok elég magas aktivitással, és nem fogyok. De nem azért, mert ne tudnék, hanem mert a nap végére az 1800ból simán össze jön 2200-2300 is. Egy kis csipegetés itt, egy kis csipegetés ott és máris +500 kalória.

1 szelet csoki 200 kalória. Mennyi idő megenni kényelmesen, fél perc?

100ml cukros lötty 30-50 kalória. Mennyi idő meginni 1 pohárral (300ml), 3 másodperc? Bumm +120-150 kalória.

Elhiszem, hogy vannak emberek, akiknek genetikai szempontból nehezebb fogyni, de 1200 kalórián nincs az az ember, aki ne fogyna.

2023. dec. 10. 14:21
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Így igaz szerintem is, nincs ember aki otthon folyamatosan pontos kalória adatokat tudna rögzíteni, ez laboratóriumi körülményeket igényelne.

A házi kalóriaszámlálás arra jó, hogy hozzávetőlegesen képben legyen valaki, nem arra, hogy precíz, megbízható mérésekkel beállítsa, hogy 3 nap múlva éppen hány kilónak kellene lennie.

2023. dec. 10. 15:16
 25/28 anonim válasza:
21%
Kevesebbet kéne enni. 500 alatt.
2023. dec. 10. 15:25
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
500alatt tudod mit eszel ? szinte semmit.
2023. dec. 10. 16:51
 27/28 A kérdező kommentje:
#26 tudom. Egy szelet barna kenyér, papirvekony csirkemell felvágottal, egy vékony szelet sajttal, plusz két db puffasztott barnarizs szelet (20 kalória egy szelet az utóbbiból)
2023. dec. 10. 18:32
 28/28 anonim válasza:

Konzultálni orvossal. Vérképet csinálni, megmérni a terheléses vércukrot.

Napi 3 liter sima víz. Ha nem megy a sportolás, napi 1 majd 2 majd 3 óra intenzív séta, vízpótlással. Eltűnik a depresszió a mozgástól és 8 óra alvástól. Ez az 500 kalória teljes gáz. Megnövelni 1200-re ahogy többiek mondták és elfelejteni ezeket a puffasztott rizseket meg felvágottakat, tele vannak cukorral. Nagy tévhit hogy a zsír hízlal, mindent amit mellé eszel vagy iszol hízlal. Nem a zsír a krumplin hanem a krumpli a gáz. Normális zsír és cukorbevitel szükséges az anyagcseréhez, a sejtfalak normális működéséhez. A depresszió a cukorelvonástól és a nem mozgáztól van, illetve lehet sz tényleg depressziós, magyarok 8-10 százaléka az. Az agyadat rászoktattad az endorfinra (boldogsághormon) a túl sok cukor bevitellel. Ez mind üres elmélet mert nem tudni férfi vagy nő vagy, hány éves, milyen magas és hány kilós, vannak-e krónikus panaszai. Egyetértek azzal a javaslattal, hogy pszichológushoz is el kellene mennie. Ezzel a drasztikus koplalással, mozgás nélkül csak az egyébként is gyenge izmokból vesz ki táplálékot (cukrot) a szervezete. Ezért jön vissza utána a duplája. Minden tevékenységnél meg kell tanulni hol vannak a határaid. Evés, mozgás, pszichikai állapot. Önmérséklet a hosszú és egészséges élet titka, és fogyókúrás csodaszerek nélkül. Háziorvos, beutaló, vérvétel, kardiológus, pszichológus. Kezdetnek.

2023. dec. 14. 21:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!