Fogyókuránál melyek azok a margarinok amik kevésbé hizlalnak ?
Én rostdúsra átállított étrend mellett semmiről nem mondtam le. Inkább a margarint pártolom és az ráadásul kifejezetten csökkentett zsírtartalmú, de havonta megeszek 1-1 teavajat is. Így is ledobtam 16 kilót 2 hónap alatt. De vegyük azt, hogy a fele lerakódott méreganyag volt. Akkor 8 kilót dobtam le és k.b. tartom ott magamat ugyanúgy az étrendet folytatva.
35/F
Vajkrémekre példa: Bords Eve, Ráma, igazi vajas Vénusz, VitaDor.
Pont nem vajkrémtől fog függni, hanem minden mástól. Milyen zsír vagy olaj, milyen liszt, milyen kenyér, mennyi süti, mennyi péksüti, mennyi zöldség, mennyi gyümölcs. Még a sültkrumpli és az étolaj sem nagy gond, csak nyilván nem állandóan. Én sokáig kókuszzsírt használtam sütéshez, de sajnos túl gyorsan tönkremegy és ahhoz túl drága. Főzelékek rántásához étolajat használtam, mert a kókuszzsírtól az tönkremegy. Most az elmúlt 1 hónapban mindenhez étolajat használok és ugyanúgy tartom a súlyomat. Még úgy is, hogy mostanában nem tudtam túrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!