Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Röplabdásoknál különösen, de...

Röplabdásoknál különösen, de az erős, edzett combokról hallom mások is dícsérik, miért?

Figyelt kérdés
Nekem őszintén a vékonyabb combok szimpatikusak, nemtom miért. De sokan írják, hogy legyen kemény, erős, feszes. Kiváncsi vagyok, hogy férfiaknak mitől szebb nektek az összetettebb, izmos comb mint a keskenyebb?

2023. szept. 24. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
A thigh gap amire te gondolsz nem az izomtól vagy zsírosságtól, hanem a medenceszélességtől függ. Pálcikával is összeérhet (mint nekem 40 kilós fejletlen tiniként) és 20 kiló többlettel is lehet valakinek rés a combjai között (barátnőm).
2023. szept. 24. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy formásak, erősek, lehet őket markolni, ölelgetni, és persze az is jó, ha a lány tudja használni. Én inkább azt nem értem, hogy a pálcikalábakban mi a jó, és hogy lett a csontos nálad pozitív jelző.

Ez olyan mint a lányoknál, hogy miért tetszik nekik jobban a kocka has mint a mackós alkat, vagy miért tetszik jobban nekik ha valaki sármos.

2023. szept. 24. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Az izomtól lesz formás a láb, ill. ha leülsz, nem folyik szét. Hozzáérni, végigsimítani is jobb a nem pálcika változatot.

Belsőleges előnyei:

-Egészségesebb

-Jó a keringésnek, vérnyomásnak

-Kitartóbb leszel, jobb hormonális állapotú, és egyéb betegségek kockázata is csökken

-Sokkal tovább tudsz állni, gyalogolni, hisz az izmok tompítják a mozgáskor fellépő fizikai hatásokat.

Nemrég olvastam egy harminc alatti pasi kérdését, akinek a mozgáshiányos életmódjától délutánra már lábfájdalmai voltak, hiába használta a legjobb talpbetéteket.

2023. szept. 24. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Mert vonzónak látják, és képzeld el

...

várj

...

várj

...

nem mindenkinek az a vonzó, ami neked.

2023. szept. 24. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten tetszetős az izmos, vastagabb női comb. Számomra az izomzat adja meg a szép formákat, tetszik, ahogy erőt sugároz.

Gyakorlatilag ez az első dolog, amit megnézek egy nőn.

2023. szept. 25. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg könnyebben kihordja a gyereket, bár ez kétséges, mert több “piszkafa” nőt ismerek 3-4 gyerekkel… valóban, erőt sugároz, de valójában nem biztos, hogy erősebb, pláne, hogy fittebb, mert a nők “zsírosabb” alkatok (ami nem baj). Nekem tetszik a vastagabb comb és vádli, csak legyen formája!
2023. szept. 26. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

20. éve sportolok versenyszerűen (27 éves srác vagyok), és a birkózás, a vízilabda, valamint a box nem csak szép kidolgozott felsőtestet eredményezett a 93kilós és 189cm magas testemhez, de masszív és izmos lábakat is.

Ha a combok/vádlik mérete arányos a felsőtest izmaival, akkor szép és harmonikus a látvány, de ha ez az arány felborul, akkor szerintem nevetséges a hatalmas és izmos felsőtest pálcika lábakkal, és fordítva is; az izmos lábak egy gyenge felsőtesttel.

A röplabdás haverjaim zöme éppen ezért a konditeremben csak felsőtestre edz, hogy megteremtsék a felsőtestük és a röplabdától erős lábaik közötti harmonikus látványt.

Egy férfinál szerintem kifejezetten jól néz ki, ha izmosak a lábai (de csak ha azok harmóniában vannak a felsőtestükkel), de a röplabdás lányok többségének a felsőteste egyáltalán nem harmonizál az erős és izmos lábaikkal.

Amelyiknek mégis, azok tetszenek nekem, de akiknek csak a lábaik izmosak, az számomra nem vonzó, sokkal inkább taszító a testük aránytalansága miatt.

Az izmos lábaknak pedig számtalan előnye van: jobb állóképesség, nagyobb- és hosszabb ideig tartó terhelhetőség, jobb keringési- és ér-rendszer, minimális a visszér és az érszűkület kockázata, az ízületeket körülvevő izmok segítik és tehermentesik a szalagokat, és még sokáig lehetne sorolni.

A legújabb kutatások szerint, az izmos lábú embereknek nagyságrendekkel kisebb a szívinfarktusra való veszélyeztetettségük is, ez minden bizonnyal összefügg az erek és a keringési rendszer jobb (ideálisabb) állapotával.

Szexuális szempontból pedig kifejezetten szexi egy olyan nő vagy férfi, akinek szép formás és kidolgozott izomzatú lábai vannak, főként akkor, ha az megfelelő magassággal (is) társul, vagyis nem rövidek az izmos combok, és a lábszárak a vádlival.

Egyébként sokan nem tudják, de az emberi test legnagyobb egybefüggő izomzatáról van szó, amik akár az emberi test teljes izomzatának akár 35-45%-át is kitehetik, és persze azért is fontos végtagunk a láb, mert életünk végéig azon kell(ene) közlekednünk, ami gyenge lábakkal idősebb korban egyre nehezebbé válik, de erős lábakkal sokkal fiatalosabb marad a járás még idősebb korban is.

2023. szept. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!