Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Erős,vastagabb combokkal...

Erős,vastagabb combokkal lehet valamit kezdeni?Vagy ez genetika inkább?53g vagyok és 159cm. Combajim erősebbek és zavar. Szobabiciklit tekerem egy héten 2x-3x 50-60percet.

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Vádlira és vállra csinálj nagy súllyal gyakorlatot. Vádli az nem látványos, de az összképen árnyal valamennyit ha a vállat is szélesíted picit. De elsősorban ne zavarjon, az a megoldás, körte alkat az jó teljesen!
2022. jan. 7. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen a tested. Másnak hasa van. A comb sajnis vastag marad. Ha edzel combra akkor szebb, formásabb. De sajnos vastagnak vastag lezs (sajnis az en alkatom is ilyen)
2022. jan. 7. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
20%

Mindenki ott vastag ahol a zsírpárnái vannak. Ezek a zsírpárnák mindenkinél máshol kezdenek elsőnek lerakódni. Van akinek a seggén, van akinek a hasán, van akinek a combján - ez genetika függő.

Viszont ha lediétázol akkor eltűnnek bárhol is legyenek. És ha rendszeresen sportolsz és mellé megfelelően eszel akkor nem is fog visszajönni.

De ehhez a szobabicikli kevés lesz, a sikeres fogyás kb 30%-ban múlik a mozgáson és 70%-ban az étkezésen.

2022. jan. 7. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
3, hova a picsàba fogyjon màr? 53 kg, nem 153
2022. jan. 7. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
#4 Ő maga írja, hogy annyira vastag a combja, hogy zavarja. Nem az volt a kérdés, hogy kell-e, hanem, hogy mit lehet vele kezdeni. Amúgy simán lehet, hogy tényleg ráfér. Egy testtömeg/magasság adatból nem lehet ezt megmondani.
2022. jan. 7. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanezek az adataim és nekem is a combom a legerősebb. Régen zavart de így hogy egyre izmosabb és feszesebb, már szinte tetszik. Még azért kb 2-3 kilót én le akarok adni,de már elfogadtam hogy a combjaim mindig erősebbek lesznek.
2022. jan. 7. 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Cseréljünk. Nekem túl vékonyak szerintem. :)
2022. jan. 7. 22:02
 8/11 A kérdező kommentje:

Jó,cseréljünk.😁

3as nem szeretnék fogyni,nekem jó ez az 53kg.

2022. jan. 8. 09:14
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Öltözködéssel tudsz rajta segíteni optikailag. Fogyásnál az arányok maradnak, így azzal nem mennél túl sokra.
2022. jan. 8. 10:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem értelek? Erősek a combjaid szerinted (szinte kizártnak tartom, mert 53 kg/159cm-be nem sok izom fér bele), erre te szobabiciklizel, ami gyakorlatilag combizom erősítő gyakorlat.

Azt tudom elképzelni, hogy borzasztó sovány vagy és az egy izomcsoportra történő erősítés miatt kicsit aránytalanabb az izomzatod. Javaslom, hogy menj elegy edzőterembe, kérd egy személyi edző segítségét és alakítsatok ki egy arányos izomzatot

2022. jan. 8. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!