Erős,vastagabb combokkal lehet valamit kezdeni?Vagy ez genetika inkább?53g vagyok és 159cm. Combajim erősebbek és zavar. Szobabiciklit tekerem egy héten 2x-3x 50-60percet.
Mindenki ott vastag ahol a zsírpárnái vannak. Ezek a zsírpárnák mindenkinél máshol kezdenek elsőnek lerakódni. Van akinek a seggén, van akinek a hasán, van akinek a combján - ez genetika függő.
Viszont ha lediétázol akkor eltűnnek bárhol is legyenek. És ha rendszeresen sportolsz és mellé megfelelően eszel akkor nem is fog visszajönni.
De ehhez a szobabicikli kevés lesz, a sikeres fogyás kb 30%-ban múlik a mozgáson és 70%-ban az étkezésen.
Jó,cseréljünk.😁
3as nem szeretnék fogyni,nekem jó ez az 53kg.
Nem értelek? Erősek a combjaid szerinted (szinte kizártnak tartom, mert 53 kg/159cm-be nem sok izom fér bele), erre te szobabiciklizel, ami gyakorlatilag combizom erősítő gyakorlat.
Azt tudom elképzelni, hogy borzasztó sovány vagy és az egy izomcsoportra történő erősítés miatt kicsit aránytalanabb az izomzatod. Javaslom, hogy menj elegy edzőterembe, kérd egy személyi edző segítségét és alakítsatok ki egy arányos izomzatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!