Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Erős,vastagabb combokkal...

Erős,vastagabb combokkal lehet valamit kezdeni?Vagy ez genetika inkább?53g vagyok és 159cm. Combajim erősebbek és zavar. Szobabiciklit tekerem egy héten 2x-3x 50-60percet.

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is vastagok, illetve hájasak voltak, aztán elkezdtem táncolni és szépen mennek le róla a centik, sokkal kecsesebb, hosszabb és formásabb a lábam, már fel merek venni szűk nadrágot és mindenki szóváteszi, hogy mennyit fogytam combból. Az a baj a súlyzós, meg erősítő edzésekkel, hogy ilyen kemény kötött lábakat csinál és sok nő ész nélkül rohan az edzőterembe, miközben vannak más mozgásformák, amik jobban formálnak és ezerszer kecsesebbek leszel tőle, pl. balett. Végezz rengeteg nyújtó gyakorlatot, ettől szép hosszúak lesznek az izmaid, illetve vannak fent youtube-on is táncos edzések. Ha kell tanács, írj priviben:)
2022. jan. 8. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!