Hogy lehet, hogy kg-ban alig van változás, cm-ben pedig elég sok?
Kb 1,5 kg-ot fogytam 1 hónap alatt, mindenre odafigyelelek, kcal deficit megvan, heti 4x futok, mellette heti 3x súlyzózok súllyal és kettlebellel.
Cm-ben meg ruhákban is látni, hogy fogytam, a mérleg alig mutat viszont kevesebbet. Nagyon el vagyok keseredve
Az első eléggé elgondolkodtató.
Amúgy azért van, mert máshol meg izmosodtál.
Én férfi vagyok, én is most kezdtem el újra edzeni. A nadrág csúszik le rólam, de kilóban ott vagyok és a vállamon látszik is
Ha edzel is, akkor első körben javul az izomtónusod, feszesebb leszel, így némileg csökken a térfogatod is.
Nem tudom, mennyiről indultál, de simán lehet jó a havi másfél kiló fogyás.
El kellene engedned a mérleg témát. Sokkal fontosabbak a centik.
Ajánlom az ő videóit: oktatni kellene olyan hasznosak
https://www.youtube.com/watch?v=xZQ2g_CEVuk&ab_channel=Georg..
Én két hónapja kezdtem fogyókúrázni, de alig ment le pár kg, sőt majdnem vissza is jött mind. Eleinte ment gyorsabban mikor alig mozogtam. Utána elkezdtem súlyzózni, mozogni. A régi nadrágom nagyon tág lett, szinte leesik rólam. Meg arcra is látszik, hogy nem vagyok olyan pufi. Érzem az izmaimat
jobban, és hogy keménnyebbek. Biztos hogy van rajtam még egy csomó zsír, de szerintem izmot is szedtem fel, pláne hogy fehérjedúsabban táplálkozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!