Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy már két...

Mért van az, hogy már két hete fogyókúrázom és még nem fogytam semmit sem? Nem érzek semmi változást! Pedig csak azt eszem amit szabad és minden nap 1 órát tornázom!

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 16:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%

Minden diáta előtt ajánlatos méregteleniteni,különben nem vagy csak nehezen indul meg a fogyás.

Ezzel kell kezdened,ha ez megvolt és mégsem fogysz,akkor nem jó a diétád.Mindenkinek meg kell találnia a számára hatásosat.

2010. nov. 27. 16:23
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Ha nincs rajtad sok felesleg, akkor sajnos nehezebben tudod azt a kicsit leadni. :-( Rajtam kb 5 kg van, de nehezen megy lefelé. :-(
2010. nov. 27. 16:24
 3/14 A kérdező kommentje:
De sok felesleg van rajtam, mert 164 cm vagyok és 75kg!
2010. nov. 27. 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

Ha kenyeret vagy lisztes dolgot eszel, alig fogsz fogyni. Tejterméket és hüvelyest se egyél. Viszont sok zöldség, gyümölcs, hús, hal, tojás. Párolt húsokat zöldsalátákkal, párolt gyümölcsökkel is lehet. Úgy lemennek a kilók, hogy csak kapkodod a fejedet.

Lásd: paleolit táplálkozás.

:)

2010. nov. 27. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
fehérjediéta és sport. rajtam nincs felesleg kilóban , de 1 hete elkezdtem megint ezt a diétát és már 2 centi lement a derekamról.
2010. nov. 27. 17:14
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Tipikus: évek alatt zabáltad magad 75 kilóra, de egy hét alatt akarod leadni az összes felesleged. Vagy nem egy hét, na, mondjuk egy hónap...

Lehet lepontozni nyugodtan, jó szórakozást hozzá.

2010. nov. 27. 17:16
 7/14 anonim ***** válasza:
67%

1 nem vagy türelmes

2 a hülye, aki azt írta ne egyél tejterméket és hüvelyeseket, amik ugye sok fehérje, az húzzon valami továbbképzésre

2010. nov. 27. 17:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, ez természetes. Én 73kg voltam a 160 centimhez. Elég kemény fogyókúrába kezdtem, de két hétig nem mozdult a mérleg, utána indult meg a fogyás. Légy egy kicsit türelmesebb így az elején, az eredmény nem marad el ha kitartasz, és motiválni fog a változó külsőd. Sok sikert!
2010. nov. 27. 18:02
 9/14 anonim válasza:

Türelem türelem türelem!! :D ne nasizz, ne egyél kenyeret (csak teljes kiörlésűt) és ne igyál cukros innivalókat. csak vizet, de ami jobb és fincsibb, az a citromos víz (:

Én 166 cm vagyok és 55 kg. fogytam 5 kg-ot nyáron. Sokat sportoltam, úsztam, teniszeztem :) neked egy tanács: esténként fussál (elvileg ez a legjobb). Hívd egyik barátod, úgy izgibb.. :)

2010. nov. 27. 18:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerinted mit "szabad" enni?
2010. nov. 27. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!