Mért van az, hogy már két hete fogyókúrázom és még nem fogytam semmit sem? Nem érzek semmi változást! Pedig csak azt eszem amit szabad és minden nap 1 órát tornázom!
Minden diáta előtt ajánlatos méregteleniteni,különben nem vagy csak nehezen indul meg a fogyás.
Ezzel kell kezdened,ha ez megvolt és mégsem fogysz,akkor nem jó a diétád.Mindenkinek meg kell találnia a számára hatásosat.
Ha kenyeret vagy lisztes dolgot eszel, alig fogsz fogyni. Tejterméket és hüvelyest se egyél. Viszont sok zöldség, gyümölcs, hús, hal, tojás. Párolt húsokat zöldsalátákkal, párolt gyümölcsökkel is lehet. Úgy lemennek a kilók, hogy csak kapkodod a fejedet.
Lásd: paleolit táplálkozás.
:)
Tipikus: évek alatt zabáltad magad 75 kilóra, de egy hét alatt akarod leadni az összes felesleged. Vagy nem egy hét, na, mondjuk egy hónap...
Lehet lepontozni nyugodtan, jó szórakozást hozzá.
1 nem vagy türelmes
2 a hülye, aki azt írta ne egyél tejterméket és hüvelyeseket, amik ugye sok fehérje, az húzzon valami továbbképzésre
Türelem türelem türelem!! :D ne nasizz, ne egyél kenyeret (csak teljes kiörlésűt) és ne igyál cukros innivalókat. csak vizet, de ami jobb és fincsibb, az a citromos víz (:
Én 166 cm vagyok és 55 kg. fogytam 5 kg-ot nyáron. Sokat sportoltam, úsztam, teniszeztem :) neked egy tanács: esténként fussál (elvileg ez a legjobb). Hívd egyik barátod, úgy izgibb.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!