Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyire káros az egészsége...

Ez mennyire káros az egészségemre?

Figyelt kérdés

Kioktatásra nem vagyok kíváncsi(egyébként sem használ)szóval kérem,hogy a kérdésre válaszoljatok!

Anyuka vagyok gyerekem is van és nem bírja ezt nézni, félek elhagy, az apjához. Testdiszmorfiás zavarom van.

A következő a tervezem rendszer szerűen: vigyázok nagyon a folyadékra, viszont nem eszek semmit relatíve hosszan tartó ideig (max 2 - 3 nap) és ezalatt viszont szedek multivitamint+C+D és vitamintokat meg folsavat?

Ez nagyon veszélyes? Ebből lehet jelentős károsodás bennem?

2023. szept. 23. 16:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem lesz erőd, energiád, feszült leszel, fázni fogsz, nem fogsz aludni, hangulati gondoknak nézel elébe. Ehhez már orvos kell és szellemi, esetleg már fiziológiai segítség kategóriák. Nagyon káros. Főleg, hogy visszatérő módon csinálod. Szintén egy szülőtől - egy anya.
2023. szept. 23. 16:37
 2/18 A kérdező kommentje:

1

Ezekkel együtt lehet élni. Inkább szervi problémák érdekelnek. Köszönöm a választ, ment a zöld is.

Minden nap 2x 45 percet vagyok futópadon, szóval a mozgás megvan. Nem akarom ezt tenni, csak nem tudok mást tenni, mert az agyam blokkolva van.

Értsd ez alatt, hogy nem vagyok hülye, felfogom, hogy ez nem a legjobb, amit tehetek, de nem tudok mást tenni, mert bűntudatom van minden falattól,amit megeszek, és azoktól is, amikre csak gondolok.

Amúgy az éhinség egy-két nap után örömérzést vált ki, a teltségérzet pedig negatív, nem pedig pozitív. A fáradtságot, meg a többit is le lehet küzdeni.

Csak abban reménykedem hogy ha az életem van veszélyben ezáltal, és ezt tudatosítom, akkor másként tudok majd erre gondolni.

2023. szept. 23. 16:42
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Ez már minimum a pszichológus/orvosi eset, ahogy írták. Következő lépcső, hogy nincs kaja a gyerekednek, hogy ne hízzon el?
2023. szept. 23. 16:44
 4/18 A kérdező kommentje:

Nekem mindig is elég nehezen ment a segítségkérés. Úgy állok hozzá mindenhez, hogy meg tudom oldani egyedül is.

Előző félévben azt terveztem, hogy az egyetemen, ahová járok, pszichológia szakra járok és a pszichológia szigorlat után odamegyek beszélni az egyik pszichológushoz, ha jól sikerül a vizsga. Jeles lett a szigorlatom, de nem mentem oda, lebeszéltem magam, hogy nincs rá szükségem. De köszönöm a megerősítést, legközelebb lépéseket fogok tenni.

2023. szept. 23. 16:50
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

"Ez nagyon veszélyes? Ebből lehet jelentős károsodás bennem?"

Igen. Igen.

Kérlek fordulj orvoshoz, és ne itt a gyakorin kérj ilyen komoly/súlyos esetről véleményt.

2023. szept. 23. 16:50
 6/18 anonim ***** válasza:
98%

4

Mikor lesz az a legközelebb? Hétfőn azonnal állj neki az interneten pszichológust keresni, és még ma fel is hívhatod vagy írhatsz neki.

2023. szept. 23. 16:53
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

Kérlek ne csináld ezt magaddal, veszélyes.

És persze a gyerekeddel se, nagyon rossz hatással van a felnőttkori testképedre, ha ezt látod a szülődtől, hogy nem étkezik normálisan.

Fordulj inkább orvoshoz, lehetőleg minél hamarabb

2023. szept. 23. 18:41
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Orvoshoz kéne menni.
2023. szept. 23. 19:06
 9/18 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy veszélyes, teljesen összezavarodik a tested! Ha mozogsz is, pótolni kell a kalóriát. Ha nem eszel semmit, hiába iszol, rosszul leszel. Ha rosszul leszel, mi lesz a gyerekeddel? Néhány vitamin nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

Biztosan nehéz segítséget kérni, de muszáj! Miért beszélted le magad? És mikor lesz a legközelebb? Addig mi lesz veled?

2023. szept. 23. 22:55
 10/18 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenröl se hallottam még. Attól nincs bűntudatod, hogy a gyerekeid valami iszonyat torz képet látnak? Vagy esetleg attól, hogy az anyjukat éhezni látják? Na és az nem érdekel, hogy milyen energiákat, hangulatot keltesz ezzel másokban? Fordulj szakemberhez, mert problémád van. Ezt tudatosítsd.
2023. szept. 24. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!