Azért annyira nem lesz káros az egészségemre ez az "éheztetés"?
igen, káros. ez nem csak hogy mennyiségi, hanem minőségi éhezés is! ha elégedetlen vagy az alakoddal, étkezz egészségesen, és sportolj sokat.
karról amúgy sem tűnik el túl gyorsan a zsír, és először csak az izmod megy le. ezzel az éheztetéssel csak gebe leszel, hiánybetegségeid és immunrendszeri problémáid lesznek, ráaásul az így elvesztett súly elég könnyen vissza is jöhet. táplálkozási és testkép zavaraid vannak/lesznek!
a számok alapján normális testalkatod lehet, még vékonynak is tűnsz. aki beszól, azzal ne foglalkozz, vagy szólj vissza valamit, amitől magába száll.
de ez az éheztetés semmiképp sem megoldás!
Szerintem is formálódj inkább, eddz! Egyáltalán nem sok a súlyod, én nem is szeretnék ilyen kis súlyú lenni... Azt elhiszem, hogy a karod nem vékony, ha többen mondjátok, bizonyára genetika. Nem hiszem, hogy fogyózni kéne miatta. De a kar sokkal szebb izmosan, ott a váll, a bicepsz, a tricepsz, ezek nagy izmok és szépen tudnak dudorodni, nőkön is az a szép, ha nem pálcika.
Nem szép a családodtól, hogy ilyen lelki problémákat okoznak Neked. Még hogy undorító lógó hatalmas kar, olyanod tuti nincs, max. nem elég szép meg vékony.
Az nem számít, hogy nem vagy éhes, akkor se koplalj. S aki koplal, az se édességgel tegye, bár édesség kérdése a dolog, az én édességeim remek összetételűek tudnak lenni. De ne koplalj!
2 nap nem a világ, ettől a világon semmi bajod nem lesz, de most muszáj megállnod, mielőtt még súlyosabb evészavarod alakul ki, ez még friss, még valószínűleg visszafordulhatsz! Vigyázz magadra, mert sokkal rosszabb dolgok vannak, mint egy nem szép kar.
Azért annyira de, k.va káros lesz.
Jó, most buli nem enni, koplalni, meg anorexiába menekülni, csak mikor rájössz, hogy basszus, élni akarok, gyógyulni, na, az NEM lesz vicces.
Szerencsés esetben károsodás nélkül megúszod, ha peches vagy, nem fogsz tudni enni/emészteni, és a kórházban halsz meg.
Én csak úgy szétcssztem a gyomrom, meg a bélrendszerem, hogy felszívódási zavaraim lettek, és kb. állandóan émelygek, vagy puffadok, ármit egyek is. F@.sza szövődmény, de így jártam, megérdemlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!