Elkeseredjek vagy folytassam így tovább?
Lemondtam teljesen a cukros ételekről, nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek: zöldségek, valamennyi gyümölcs, semmi tészta és zsíros ételek.... Fele annyit eszek, mint korábban és csak egészséges ételeket.
Rendszeresen jártam úszni (előtte egyáltalán nem mozogtam, ülő munkát csinálok egész nap).
Úgy voltam vele, hogy nem mérem magamat egy ideig. És végül tegnap ráálltam a mérlegre.
3,5 hónap alatt nem fogytam semmit, ugyanannyi a súlyom.
Így már más a helyzet, hogy leírtad milyen betegségekben szenvedsz. Nem lesz könnyű, de folytasd amit elkezdtél. Idővel beindul a fogyás.
Van egy barátnőm, aki ugyanígy kezdte. Nem számolta a kalóriákat, de csak egészséges (zöldségek-gyümölcsök) ételeket ette, lemondott a cukorról teljesen, semmi tészta és zsíros hús és többet mozgott a szokásosnál. Ő pl. minden nap gyalogolt egy picit gyorsabb tempóban. A térde miatt nem tud futni, porckopása van.
Az első 6 hónapban nem volt semmi változás sem kilóba sem a ruhában nem érezte, de ezután hirtelen elkezdett szépen sokat fogyni. Ennyi kellett a szervezetnek, hogy felgyorsuljon az anyagcsere.
A beteg embereknek nem könnyű ezt beindítani, ezt sokan nem értik, de nem is kell, ne törődj velük, csináld, ahogy jónak látod, kitartás!
Az orvosokról meg annyi, hogy nem segítenek, ezt saját bőrömön tapasztaltam. Csak te segíthetsz magadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!