Hogyan kezdjem újra?
18/L 158cm/ 56 kiló ...
Eléggé elvagyok keseredve...
Egy évvel ezelőtt 65 kiló voltam és kemény munkával egy év alatt fogytam 12 kilót nagyjából... 50-53 kiló között mozogtam
Most viszont az iskolai stressz miatt eléggé életunt és motiválatlan lettem ezzel kapcsolatban is és elengedtem a diétát a folyamatod odafigyelést arra,hogy mit egyek és elkezdtem igen csak nassolgatni...
Most szeptember óta feljött ez a plusz 3-6 kiló.
Szűkek a nadrágjaim,főleg ha eszek valamicskét... Szörnyen érzem magam és teljesen kicagyok akadva,hogy milyen nagy lett a hasam...:(
Az a baj,hogy a tény,hogy meghíztam annyira elveszi az egésztől a kedvemet és ez beleránt egy ördögi körbe...
Úgy érzem hogyha már úgy is kövér vagyok,tök mindegy ha ezt a csokit még megeszem vagy sem...
Gondolom a jelenlegi hangulatomba az is beleszámít,hogy valszeg menstruálni fogok,mert leszakad a derekam...
Ha még nem indult be a menstruáció, akkor is nagyobbíthatja a hasam a dolog, vagy ennél még nagyobb leszek? :(
Nincs valaki hasonló helyzetben? Köszi,hogy végigolvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!