Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Bünöztem kezdjem újra?

Bünöztem kezdjem újra?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy húsvét alkalmával nem tudtam tartania diétámat és elötte még pár nappal sem már 1 hónapja csinálom és aktívan mozgok is (a tábor is sport tábor volt) szóval mit csináljak ja és még 18 év alatt vagyok szóval fiatal és ez biztos segít vagy nem is tudom kérlek segítsetek
2009. ápr. 13. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Miért fogyózol, ha gyermek vagy?
2009. ápr. 13. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom... talán lődd magad fejbe?

Most ez tényleg ekkora tragédia? Nem tudtad tartani, gyenge az akaratod. Nem baj. Rajtad kívül még sokan vannak így. Próbáld meg újra meg újra. Egyszer majd csak rájössz hogy ennek a diétának semmi értelme, és áttérsz a normális táplálkozásra. Hogy ez mit takar? Sok fehérje, kevés szénhidrát, kevés feldolgozott étel, sok rost, sok mozgás, sok folyadék. Ennyi.

Komolyan, ki indította el ezt "bűnöztem jaj mi lesz velem" baromságot? Menjetek el gyónni ha ez ekkora probléma!

2009. ápr. 13. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Az előttem szóló elég könnyen beszél. Biztosan egy nádszálvékony ropi lehetsz, akinek semmi gond nincs az alakjával. Sajnos nem sok olyan tökéletes alakkal rendelkező ember van, mint TE! Nem kellene ilyen hangnemben beszélned!
2009. ápr. 13. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Igaza van! Mi ez, hogy "bünöztem"? ugyan már emberek nem veszitek észre, hogy egész piac ág épül fel rátok a túlsúlyos emberekre? ezek a diéták nem érnek semmit. Normálisan kell enni és nem össze vissza minden... testedzés... ennyi
2009. ápr. 14. 00:00
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Kedves harmadik! Nem vagyok ropi, ugyanakkor nem vagyok dagadt sem! Már évek óta heti háromszor két órát edzek, emellett normálisan táplálkozom! Amellett nem írok be egy ilyet, hogy "bűnöztem", mert ez mire is jó? Nem veszitek észre, hogy ez önigazolás keresés? Kit akartok becsapni? Nem egymás vállát kéne veregetni, hanem tényleg hasznos tanácsokat adni, és főleg elfelejteni ezt a 90 napos izét, mert legtöbbeteknek ez okozza a kudarcot! :P
2009. ápr. 14. 06:15
 6/8 A kérdező kommentje:
jó tudjátok én csinálom ezt a diétát és nem azt kértem hogy ordutsátok le a fejem, légyszi az irjon aki segiteni szeretne és arra válaszol amit kérdeztem....
2009. ápr. 14. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csináld tovább! NE foglalkozz mások véleményével, ha le akarsz fogyni, akkor lefogysz! Én világ életemben küszködtem a súlyommal, nem mondom azt, hogy kövér voltam inkább telt egy kicsit! De ez a diéta megváltoztatta az életemet!!! 90 nap alatt 12kg-ot adtam le és volt olyan alkalom, amikor egy kicsivel többet ettem vagy” vétkeztem nem a napnak megfelelően”legyen szó húsvét, karácson vagy más ünnep. Folytasd onnan a naptól, ami eredetileg jönne! Sikerülni fog! Kitartás és nagyon jó, hogy sportolsz!
2009. ápr. 15. 18:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak:)
2009. ápr. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!