Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Bűnöztem a Diéta közben 11....

Bűnöztem a Diéta közben 11. napon (szénhidrát nap)? Kezdjem előlröl?

Figyelt kérdés

Ma van a 11 napom, és szénhidrát napom.És Megettem egy kissebb darab szalonnát egy szelet kenyérrel.

ÉS aztán megettem 3 db györi édes nápolyit.És 4 db sajtos pogácsát.

Kezdjem előlről az egész diétát?(Mert én arra gondoltam)

2010. máj. 11. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:

kezd elölről! vagy jobbat tudok: mit szólnál egy normálios diétához, kiegyen súlyozott étrenddel és sportolással: futás, úszás, bringa...bár az nem trendi és nem olyan káros mint ez a 90 napos ökörség és még szenvedni se kell......

amúgy a sok szar amit ettél, az mind szénhidrát dús vacak...az egyetlen értelmes dolog a szalonna + kenyér volt, legalább az esszenciális zsírsavakat és kis fehérjét is ettél, remélem lilahagyma is volt hozzá, mert akkor némi C-vitamint és ásványi anyagot is sikerült bevinned végre.

2010. máj. 11. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:
nem volt hagyma, Csak 2 db paradicsom.
2010. máj. 11. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak úgy kíváncsiságból... hogy lehet egy diétát elölről kezdeni (a folytatás helyett)?

Tartasz még egy szénhidrát napot? Vagy hogy?

Megetted, hát megetted. Megjegyzem, annak volt igaza, aki szerint a szalonna volt a legjobb az egész kajában. Na meg a paradicsom.

2010. máj. 11. 15:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Ughy gondoltam h az egészet elölröl kezdem.Protein nappal......... de inkább fojtatom gyümi nappal.
2010. máj. 11. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Kezd újra egy "megtanuloktáplálkoznihogynelegyekegyéletenátmalac" nappal!
2010. máj. 11. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Mekkora baromság ez a gyüminap-szénhidrátnap stb. Szinte minden ételben van szénhidrát, fehérje és zsír is. Akkor hogy lehet ezeket különválasztani? Olyan étel szerintem nincs is, amiben csak fehérje van, zsír, szénhidrát meg semmi.
2015. aug. 6. 09:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Szar ez az egész... Edzéssel fogytam le 1,5 év alatt 30 kilót, azóta vissza jött 4-5 de annyi meg kellett is mert sovány voltam. Azóta tartom , úgy hogy különösképpen nem figyelek az evésre, eszek én mindent, csak már sokkal kevesebbel jól lakom. Nem hizom.
2015. aug. 8. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!