A gabonafélék (pl műzli) minek számítanak? (keményítő vagy szénhidrát? )
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 13:14
1/2 bix válasza:
a gabonafélék alapvetően keményítő jellegű szénhidrátot tartalmaznak... a kérdés az hogy mennyi hasznos rostot viszel be vele, ezt kell maximalizálni ha már ilyen jellegű szénhidrátforráshoz is nyúlni kell esetenként. ezért jó a barnarizs, a tk kenyér (nem barnított kamucucc, a magvas, savanykás fajta) és társai. a műzli meg általában mindenféle keveréke, kérdés hogy mit és milyen arányban tartalmaz
2/2 anonim válasza:
a lényege az hogy a keményítő IS SZÉNHIDRÁT egy csoportja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!