Szénhidrát napra mondana valaki valami klassz receptet?
Figyelt kérdés
Sokadok napon járok, sokadik kiló lement, sokadik receptet is már meguntam. Eddig tészta volt mindenféle mázzal..Pizza is volt már. Tud-e valaki még valami finomságot, tésztához esetleg?
HITTÉRÍTÉS NEM KELL, HOGY SZ** EZ A DIÉTA MEG EGÉSZSÉGTELEN, KÖSZI!
A káposztás kockánál a kápi része nem keményítő?Amúgy köszi a tippeket:)
2011. aug. 30. 15:14
3/29 anonim válasza:
csirkemell, rizs, bárhogy elkészítve.
egy embernek ez kb. méltó és teljesértékű étkezést biztosíthat.
2011. aug. 30. 15:14
4/29 anonim válasza:
Kedves Kérdező :)
Az első vagyok, sajnos nem tudom, mert én nem próbáltam ki ezt a 90 napos diétát, de van egy könyvünk, amiben rengeteg recept van, direkt a 90 naposhoz találták ki, külön vannak szedve a receptek protein/keményítő/szénhidrát és gyümölcsnapokra, innen írtam neked pár tippet, a szénhidrát napból:)
2011. aug. 30. 15:19
5/29 A kérdező kommentje:
ohh, de szerencsés vagy! mi a könyv neve? du-án megnézem egy könyvesboltban:D
2011. aug. 30. 15:31
6/29 A kérdező kommentje:
Aczél köszönöm a válaszod, olvastam már máshol is a kommenteidet, kérlek ide ne írkálj, itt nem a te véleményedre vagyok kiváncsi! Bocsi!
2011. aug. 30. 15:33
7/29 anonim válasza:
remek, Kérdező.
akkor már csak annyit kéne megérteni, hogy a kajálás nem hit és hittérítés kérdése.
és hogy a keményítő szénhidrát.
pá!
2011. aug. 30. 15:36
8/29 A kérdező kommentje:
Gyaaa, megbolondulok ettől a kreténtől! Nem érti meg hogy nem vagyok kíváncsi a hittérítésére, olyanokat kérdeztem akik ezt csinálják...Meg áll az agyam hogy nem ért a szép szóból. Nem lehet kitíltani valakit, hogy az én kérdéseimhez ne tudjon hozzászólni?!
2011. aug. 30. 15:46
9/29 A kérdező kommentje:
Azcél elmélete szerint a 90 napos diéta 4 napos turnusai közül a 3 első nap nem más, mint szénhidrát nap. Okés, legyen az, ami. De akkor MI A FENÉTŐL FOGYTAM EZZEL A MÓDSZERREL 14 KILÓT???És ez nem az hogy mennyit vécézek (komiban már ezt is felhoztad) mert az nem visz le 14 kilót és nem csökkenti a ruhaméreteket ennyire szembebotlóan látványosan...Szóval 3 szénhidrát nap után egy gyümi nap tuti fogyás:) forradalmian új módszer, írok róla egy könyvet és meggazdagszom:)
2011. aug. 30. 15:50
10/29 anonim válasza:
A gyümölcs is szénhidrát, a keményítő is szénhidrát, és emellett még van szénhidrát nap is, igaza van Aczélnak, de attól függetlenül ez a módszer mástól lehet hatásos, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mivel akar fogyni.
Egyébként a könyv címe: Karcsúsodás a 4 napos szétválasztó diétával
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!