Reggelit kezdjem gyümölccsel. Oké rendben is van, de mi van akkor, ha nem szeretem annyira a gyümölcsöket?
Mi az alapja ennek a rengeteg gyümölcsfogyasztásnak a 90 nap alatt, mikor cukor nagy többsége? Nem az lenne a 'normális', ha reggel ennénk többet, és a napszaknak megfelelően csökkentenénk le az adagot addig, hogy vacsorára már alig, vagy semmit sem ennénk 18:00 után?
Kérdésre visszatérve: Nem ehetek reggelire pl.: azon a napon azokat a táplálékokat, amiket előír a diéta?
Pl.: Fehérjenapon egy pohár tej, meg valami felvágott, mivel az hús?
Gyümölcsnap az rendben van, hogy egész nap azt eszel, de a többi napon? :S
Most szeretném elkezdeni, de vannak fent tartásaim ezzel a 3 hónappal kapcsolatban.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Nem akarlak lebeszélni, de én sem értem a logikáját, szerintem ha más, normális diétát csinálnál, többre mennél.
"Nem az lenne a 'normális', ha reggel ennénk többet, és a napszaknak megfelelően csökkentenénk le az adagot addig, hogy vacsorára már alig, vagy semmit sem ennénk 18:00 után?"
De. Kivéve a 6 utáni nemevést. Kell vacsorázni, lefekvés előtt 2 órával ne egyél már. Fehérjét egyél vacsorára (tojás, túró, csirke- v pulykasonka.)
És igen, reggelire egyél rendesen. Tízóraira meg uzsonnára mehet a gyümölcs, ha nem szereted, egyél helyette joghurtot, vagy hasonlót. Ebédre szintén rendesen, csak a tésztákat, a lisztes meg zsíros dolgokat nagyon minimálisra csökkenteni.
A 90 naposat azért nem támogatom, mert kivitelezhetetlen, hiszen minden ételben van valamennyi ch meg fehérje is, nem lehet teljesen szétszedni.
Szinte minden gyümölcs savasít, én éhgyomorra nem enném. Azt olvastam, hogy az is rossz, ha valami mellé az ember még gyümölcsöt is eszik, mert akkor nem csak a nehezen emészthető (erjedő) gyümölccsel kell a szervezetnek megküzdenie, hanem elsavasítja a másikfajta ételt is, és annak is problémásabbá válik az emésztése. Legjobb két étkezés között fogyasztani a gyümölcsöt, úgy, hogy néhány órával előtte és utána ne fogasszunk semmit.
Nagyon nem értek egyet azzal, aki szerint kilószám kell enni a gyümölcsöt.
Nem véletlen, hogy a makrobiotika is azt tanácsolja, hogy zöldséget egyen minden nap az ember, gyümölcsöt pedig 2-3 naponta.
a gyümölcsben nincsen cukor legalábbis olyan nincs ami hizlalna, nem olyan cukor van benne amit mi cukorként ismerünk szóval ezt azonnal felejtsd el. a gyümölcsben rengeteg vitamin van, tisztít, kimossa améreganyagjaidat a szervezetedből, és minden vitamin eredeti forrása.
ha nem szereted akkor vegyél kicsit különlegesebbeket, mondjuk ananász, mangó,kivi, papaya, grapefruit, de ezek igen drágák. amikor elkezdtem fogyózni utáltam a zöldséget és a gyümölcsöt de mostmár imádom..
NA szerinted mi az alapja?
A biznisz, növekeldjen a zöldségesek forgalma.
Mindíg át kell gondolni a dolgokat nem csak csinálni amit hallasz.
Ez a rossz cukor, jó cukor elmélet is szerintem tiszta marhaság.
A koncentráción múlik minden, a tiszta glükóz is káros ha sűrűn, töményen viszi be az ember.
De megnézném a fejét annak aki megeszik fél kiló mézet együltő helyébe, mennyire vágna utána egészséges képet.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Mind mondtam én sem nagyon támogatom ezeket a napokat.
Most ettem meg 1 almát, + 1 banán, de most meg főzhetem a paprikás csirkét nokedlivel, én meg eszek párolt káposztát, mivel azt imádom, meg vettem leves bevaló zöldségeket, szerintem majd azokat eszem meg a leves levével.
Inkább azon az elven vagyok én is, hogy azt edd amit kívánsz, de mértékkel, le is mondok erről a 90 napos agymenésről, mert nekem már az megbukott, hogy minden nap reggeli gyümi.
Eddig meg suliban ettem meg délig két sajtos kiflit, jobban éreztem magam, mint most, hogy ettem 1 almát. :S
ma 11:46
Nem a gyümölcs maga hízlal, hanem a megengedettnél magasabb szénhidrátbevitel, a gyümölcs meg elég sok gyümölcscukrot tartalmaz (szőlő, banán különösen), és a gyümölcscukor ugyanúgy szénhidrát. Lehet gyümölcsöt enni, de ugyanúgy figyelni kell a ch bevitelre.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!