Reggelit kezdjem gyümölccsel. Oké rendben is van, de mi van akkor, ha nem szeretem annyira a gyümölcsöket?
Mi az alapja ennek a rengeteg gyümölcsfogyasztásnak a 90 nap alatt, mikor cukor nagy többsége? Nem az lenne a 'normális', ha reggel ennénk többet, és a napszaknak megfelelően csökkentenénk le az adagot addig, hogy vacsorára már alig, vagy semmit sem ennénk 18:00 után?
Kérdésre visszatérve: Nem ehetek reggelire pl.: azon a napon azokat a táplálékokat, amiket előír a diéta?
Pl.: Fehérjenapon egy pohár tej, meg valami felvágott, mivel az hús?
Gyümölcsnap az rendben van, hogy egész nap azt eszel, de a többi napon? :S
Most szeretném elkezdeni, de vannak fent tartásaim ezzel a 3 hónappal kapcsolatban.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Ma ettem egy alma, meg banán indításként(12-12:30 körül), két tányér leves zöldséggel 1 evőkanál tésztával, csirkemellkockát, amit főztem pörköltöt abból egy kiskanál tejföllel nokedli semmi(15:30), most egy szelet sajt, 5 szelet felvágott, egy félkemény tojás(18:00), meg majd este akarok enni még egy almát(19:30).
Most fejeztem be a mozgást, 30 percet kerékpároztam + 8x futottam 1 percet, közte pedig 2 perc sétákat tettem 'levezetésként'.
Jó kezdet? :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!