Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az jó ötlet szerintetek hogy...

Az jó ötlet szerintetek hogy nyáron felmegyek 80-85 kilóra csak kajával, és utána leszálkásítok?

Figyelt kérdés
180 centis srác vagyok 20 éves, most 75 kg vagyok, van egy kis pocakom. Csak a könnyebb izomépítés miatt ha felmegyek 5-10kg-t a súlyommal és utána elkezdek edzeni és diétázni akkor könnyebben jön az izom nem? Vagyis eleve több izom lesz rajtam valamivel, nem?
2023. júl. 10. 23:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az izmok fehérjéből tevődnek össze. Több fehérjét kell bevinned, valamint súlyt emelned. Ilyenkor nyilván nem csak izom fog felmenni rád, hanem némi zsír is, de ha jó az étrended, akkor kevesebb. Ha ez megvan, akkor jöhet a szálkásító étrend. Így az izom nagy része megmarad és a testzsírszázalékod csökkenni fog. De ez egy több hónapos vagy akár éves folyamat!
2023. júl. 11. 17:15
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy nem nézed a válaszokat, meglepően fura, hogy reagálsz a dolgokra. :D
2023. júl. 11. 17:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, csináld! Már így is beles vagy, csak jót fog tenni ha még inkább elhízol, szép leszel nagyon!
2023. júl. 19. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!