Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az jó ötlet szerintetek hogy...

Az jó ötlet szerintetek hogy nyáron felmegyek 80-85 kilóra csak kajával, és utána leszálkásítok?

Figyelt kérdés
180 centis srác vagyok 20 éves, most 75 kg vagyok, van egy kis pocakom. Csak a könnyebb izomépítés miatt ha felmegyek 5-10kg-t a súlyommal és utána elkezdek edzeni és diétázni akkor könnyebben jön az izom nem? Vagyis eleve több izom lesz rajtam valamivel, nem?
2023. júl. 10. 23:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Egy régi tévhit, hogy nagyobb súllyal könnyebb izmot építeni. Abból származik amikor még azt hitték, hogy a zsír izommá alakul és ha "van miből alakítani" akkor könnyebb izmosodni. Viszont ez biológiailag nem így működik.

Szóval nem, ne kezdj el hízni csak úgy. Legyen egy tömegnövelő étrended és az első pillanattól kezdve eddz mellett, így remélhetőleg minél több izom jön fel tisztán, zsír nélkül.

2023. júl. 11. 14:16
 12/23 A kérdező kommentje:
dehogy is, de nekem egy olyan tudatlan ne magyarázzon aki annyit nem tud hogy mi a diéta xd
2023. júl. 11. 14:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme. Ne szemeteld ilyen ostoba kérdésekkel az oldalt.
2023. júl. 11. 14:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Jaja, te nem vagy tudatlan, csak olyan ordenáré fasságokat kérdezel, hogy 10kilóval dagadtabban könnyebb e kigyúrni magad. 🤡
2023. júl. 11. 14:45
 15/23 A kérdező kommentje:
És még egy ilyen buta kérdésre se tud válaszolni valaki.
2023. júl. 11. 15:06
 16/23 A kérdező kommentje:
Meg nem mindegy hogy valaki tudatlan és KÉRDEZ, vagy tudatlan és okoskodik.
2023. júl. 11. 15:07
 17/23 A kérdező kommentje:
Ja ez kimaradt hogy menő legyek "🤡"
2023. júl. 11. 15:07
 18/23 anonim ***** válasza:
A zsír nem megy át izomba ez egy tévhit. Abból a máj glukózt állít elő hogy energiához jusson nem pedig proteint ami az izom növekedéshez kell. 2 honap alatt fellehet hízni 10 kilo zsírt de ha 10 kilo izomtömeg a cél az olyan 20 hónap , extrém edzéssel és megfelelő ézkezéssel talán egy év alatt sikerül
2023. júl. 11. 15:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem, nem jó ötlet. Hacsak nem heti min 5x2 óra edzést tervezel, a túlzott kalóriabevitelt pedig szabályozvay rengeteg fehérjével.

Ha már valamelyik rész nem stimmel akkor szimplán zsírosabb leszel.

Ráadásul max 1-2 kiló tiszta izmot tudsz felszedni ennyi idő alatt

A legokosabb egy fehérjedús, kalóriadeficites étrend lenne. Megy le a zsír és épül az izom egyszerre.

2023. júl. 11. 15:43
 20/23 A kérdező kommentje:
"A zsír nem megy át izomba ez egy tévhit." nem tudom ki mondott ilyet xd
2023. júl. 11. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!