Koplalós diétának mi volt nálad a következménye?
Figyelt kérdés
Nem akarom kipróbálni nyugi :D2023. jún. 29. 15:01
21/25 anonim válasza:
5-ös: Kinőttél belőle? Vagy inkább teljesen átadtad magad a keserűségnek. Könyebb belexarni mint tenni is érte, aztán jöhetnek az önbecsapó, önnyugtató szövegek. :)
22/25 anonim válasza:
16-os én is azt szedem 2hónapja, szépen lassan láttam hogy eltűnik a hasam, én is úgy ettem kb mint te, de én reggel 10órakkor vettembe egy szemet aztán este 21:00 vettem be a másodikat. Én délután 17óra fele éreztem azt hogy ennem kéne már valamit mert éhes vagyok. És ettem is de viszont a fél adagtól jól laktam, mikor kezdted el szedni? Én még nem vagyok túl az egy hónapnál de már sokat fogytam. Te mennyit fogytál ? Ha szabad meg kérdeznem. Rád írok privátba
23/25 anonim válasza:
22-es vagyok akarom írni nem vagyok túl a 2 hónapnál hogy szedem. Elírtam neharagudjatok.
24/25 anonim válasza:
Off - én csak inspirációt gyűjtök itt normális fogyáshoz. Nagyon jó volt olvasni a válaszokat, külön köszönöm a 12 válaszolónak :)
25/25 anonim válasza:
22es azota szedem amikor ide írtam nekem is ugyan ezek a hatások. 52kilóról 44vagyok de már napi eggyet szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!