Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felállás utáni megszédülés...

Felállás utáni megszédülés lehet annak a következménye, hogy kevés kalóriát viszek be?

Figyelt kérdés
1 hónapja fogyókúrázok és az elmúlt 1 hétben vettem ezt észre, hogyha hirtelen állok fel a székből megszédülök és bele kell kapaszkodnom valamibe mert másképp úgy érzem, hogy elájulnék. Pedig nem koplalok és nem érzem úgy hogy éheznék. Lehet, hogy többet kellene ennem?
2022. okt. 27. 06:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. De lehet, hogy nem. Semmilyen részletet nem tudunk. Én így nem tudok válaszolni.
2022. okt. 27. 06:57
 2/19 A kérdező kommentje:
Milyen részletre gondolsz?
2022. okt. 27. 07:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Pl arra gondol, hogy milyen idős vagy, kg/cm, napi kalóriabevitel, életmód ( ülőmunka/fizikai), sport….
2022. okt. 27. 07:07
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerlek. Nekem belső fül probléma miatt volt a szédülés. Ahogy Gizike sem ismer, aki válaszolni fog. Ő tényleg keveset evett, azért szédült. Marika meg nem keveset, ketózott, de nem értett hozzá, zsírt zsírral evett, mert az volt a divat, de a szénhidrát hiánya miatt szédült.

Érted? 🙂 Vakvágány egészséggel kapcsolatos dolgokról idegeneket kérdezni. Iránymutatásnak sem jó, mert lehet tényleg csak keveset esel, de lehet súlyos betegség is, aminek rossz vége is lehet. És majd a válaszolónak lesz lelkiismeretfurdalása, ha beírja, hogy persze, hogy keveset eszel, ezért van, közben meg súlyos betegséged van.

2022. okt. 27. 07:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az agynak napi min. 140g szénhidrát kell, illetve van még több szerv is, ami csak azt tudja hasznosítani, s mivel fogyózol, ezért gondolom nem is viszel be megfelelő mennyiséget és alacsony a vércukrod
2022. okt. 27. 07:17
 6/19 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok, férfi, 120 kg, 185 cm magas, kalóriát nem számolok egyáltalán. de ha belegondolok körübelül 2000-2500 Kcal amit beviszek maximum. De általában kevesebbet. A fizikai aktivitásom lehetne magasabb, magyarul nem mozgok sokat, csak mióta elkezdtem a fogyókúrát egy hónapja.
2022. okt. 27. 07:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az az jellenti ne ugrálj !
2022. okt. 27. 07:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem lesz jó. Személyes segítségre van szükséged.
2022. okt. 27. 07:19
 9/19 A kérdező kommentje:
Elég szénhidrátot fogyasztok ebben biztos vagyok. Nem csak teljes kiőrlésú kenyeret, hanem hüvelyeseket, zöldséget, gyümölcsöt. Szóval nem hiszem hogy ezzel lenne a probléma. Semmilyen betegségem nincs egyébként. A vércukrommal sem volt soha problémám. A kérdésemet azért tettem fel, mert kiváncsi vagyok, hogy más is tapasztalt-e ilyet.
2022. okt. 27. 07:29
 10/19 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy lehet hogy gyors a fogyás mértéke, mert ez alatt a hónap alatt, amióta csinálom, lement vagy 8-10 kg.
2022. okt. 27. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!