Koplalós diétának mi volt nálad a következménye?
Zsibbadtak a végtagjaim, néha összeestek alattam a lábaim.
Ezek elmúltak amikor visszaálltam normálisra de sajnos tartósan vérnyomásingadozás probléma lett. Néhabaz egekben, néha meg olyan alacsony hogy elájulok
( még tizenévesen csináltam)
- gyomorfájdalom, hányinger
- szédülés
- folyamatos éhség
- durva hajhullás
- fáradékonyság, energiahiány
- jojóeffektus, azaz fogyás, majd fele annyi idő alatt vissza is jött 35. Később éveken keresztül, többször is fogytam 20-30 kilót, bár mar nem ennyire koplalva, de hosszútávon még mindig tarthatatlan volt, és egyre nehezebben ment. Ezeknél a visszahízásoknál is több jött fel rövidebb idő alatt, mint ami lement.
Végül ott kötöttem ki, hogy pcos- el, pajzsmirigy alulműködéssel és inzulinrezisztenciával küzdöttem, menstruációs zavaraim voltak, éjszaka fulladtam, és a kezdeti 100kg helyett végül
20 évvel később 170 kilóról kellett lefogynom, és 64kilónál álltam meg. Több mint 3 év volt. De ez már nem koplalás és nem egy túl szigorú fogyókúra. Tudatosan megtervezett Életmód, az egyéni igényeimre szabva, egészséges energiabevitel, mozgás, és a lelki egészségemre is odafigyelek.
-menstruáció kimaradás 3 hónapra
-emésztési problémák
-ájulás
-gyengeség
Szerencsére pár hónap után megjött az eszem és abbahagytam. De aztán annyit voltam kénytelen zabálni hosszú heteken keresztül mint az állat. Így a leadott kb mínusz 4-6 kg-ból lett plusz 8 kg.
Miért pontoztátok le, aki szerint hülyeség a koplalás, a diéta?
Az.
Nem küzdhet mindenki komplexusokkal csak a ti kedvetekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!