Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hétvégi túlevés következményei?

Hétvégi túlevés következményei?

Figyelt kérdés
Pár hónapja diétázok (kaloriadeficit) és kondiba is járok mellé, de hétvégen együtt volt az egész család, rokonok is jöttek, es sokkal többet ettem mint szoktam, mindenféle édességet, süteményt összezabáltam, és másfél kilóval több is vagyok, ha visszaállok az eddigi útra, helyrejön? Hízhattam a hétvégen, úgy hogy tartós hízás?

2022. szept. 18. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, együtt érzek veled :-D Én hazautaztam most pár napra vidékre anyámhoz, hát ne tudd meg :-D Én normális helyzetben alapon nem vagyok nagy étkű. Rengeteget fogytam, és napi szinten edzek. Ám itt ez lehetetlenség, kaja meg van rendesen. Ám máskor is ez volt, és amint visszaálltam a magam normálisnak sem mondható életmódjára :-D Minden helyreállt. Szóval, ezen kár idegeskedni, amúgy meg ennyi kell, hidd el.
2022. szept. 18. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggód. Folytasd tovább, amit elkezdtél! Lesznek még ilyenek, nem jelent semmit, csak legyél kitartó.
2022. szept. 18. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
*aggódJ
2022. szept. 18. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy hétvégi vagy ünnepi bezabálás miatt ne aggódj! Csak az a fontos, hogy ne forduljon elő túl gyakran.
2022. szept. 18. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"másfél kilóval több is vagyok"

Az konkrétan egy kis víz, vagy egy kis salak, semmi több. Másfél kilót egy teljesen átlagos-egészséges ember testsúlya is ingadozik egyetlen nap alatt, ez abszolút normális.

"ha visszaállok az eddigi útra, helyrejön? Hízhattam a hétvégen, úgy hogy tartós hízás?"

Na pont így alakul ki az evészavar, a testképzavar, és az egyéb étkezési eredetű pszichés problémák. Szerinted egyetlen hétvégén mi múlik? Semmi. A HETI összkalória-bevitel számít hízás/fogyás szempontjából, egyetlen hétvége semmit nem befolyásol.

2022. szept. 18. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap múlva lemegy az a 1,5 kiló, de amúgy alapból az ember súlya ingadozhat, szóval nem kell kiakadni, ha a mérleg néha 1 kilóval többet mutat. Amúgy is most az a 1-2 kg plusz/mínusz nem sokat számít.
2022. szept. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!