Koplalassal fogyok, lehet karos következménye?
Egy hét alatt két kilót fogytam . Csak néha nagyon faj a fejem ezért felek picit amúgy bírom nem vagyok éhes :)
Utána gondoltam az 1200ot ha célt értem :)
Utána már akár az 1200kcal-val is elkezdhetsz hízni. Az a 2 kiló ne dobjon fel, ilyen esetben az nagyrészt víz, meg megy vele az izom, mivel a szervezetednek ennyi energiabevitel mellett arra van a legkisebb szüksége.
Ezzel azt éred el, hogy a zsírhoz, és a szírraktározáshoz mégjobban hozzászokjon a szervezeted, egyrészt, hogy könnyebben melegen tartson, másrészt mert a zsír a legértékesebb tartaléka.
Mellé a hormonháztartásod, és egyéb szerveid egészséget kockáztatod.
Döntsd el, hogy neked megéri-e, hogy adott esetben kórházban egy csővel a szádban köss ki amin cukros pépet erőszakolnak beléd.
Gondolom a súlyfelesleged sem 2 hónap alatt szedted össze, akkor ajánlom, hogy a megoldást se ennyi idő alatt keressed.
A multivitamin pedig ilyen étkezés mellett semmit nem ér.
Mozgás hiánya pedig csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!