A napi 12 órás maszk használatát miért teszik kötelezővé a vagyonőri cégek az áruházi vagyonőrök részére? Ennek milyen káros egészségügyi következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Áruházi vagyonőrként dolgozom egy belvárosi áruházban, ahol napi 12 munkaórában kötelező a maszk használata a munkáltató előírásával. Több vagyonőr kollégámmal együtt, nagyon nem egészséges, fulladunk kényelmetlen, a munkáltató nem biztosítja a maszkokat. a 12 munkaórában van kétszer fél órás szünetünk amikor a maszkot levehetjük.2020. máj. 13. 22:08
1/3 anonim válasza:
Keress egy jobb maszkot, lehet túl vastag. Pl egy sebészi maszkban simán lehet viszonylag normálisan lélegezni. Kényelmetlennek meg igen az, de most ez van szerencsére idővel hozzá lehet szokni.
2/3 anonim válasza:
Fogalmam sincs minek eroltetik, semmi ertelme. Tegnap 20 percet volt ugy rajtam, hogy folyamatosan beszeltem alatta. Mikor levettem majd meg fulladtam, szedultem is.
3/3 anonim válasza:
1.: Ne fertőződj meg.
2.: Ne fertőzd meg a társaid.
3.: Ne fertőzd meg a vevőket.
Ha elfertőzöd a kollégáid, akkor az egész cégedet kirakják!
Káros-e a maszk viselése? NEM! SOK munkakörben is hordják egész nap, sőt, van ahol gázmaszkot!
Nem kötelező nálunk dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!