Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan foggyak hasról?

Hogyan foggyak hasról?

Figyelt kérdés
Ara gondoltam h napi 20 felülést meg csinálok melette biciglivel el járok a dolgozóba. Ugy szerintem meni fog. Csoki nincs gyümölcs banán ok. Szöllö cukor tabletta kell a sporthoz? Egyéb ötlet valaki léci!!!

2023. jún. 20. 10:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
De a #bocigli az haláli. Az amikor a boci úzza a biciklit?
2023. jún. 21. 09:42
 22/25 anonim ***** válasza:
22%

Elsődlegesen: fogyjak, mellette, bicikli, menni fog, szőlőcukor, lécci helyett: legyél szíves, vagy légy szíves.

Egyébként: hasról lehet fogyni, hastánccal, aerobik gyakorlatokkal, hasizom - gyakorlatokkal, felüléssel, egyéb; a derekat és a törzset erősítő gyakorlatokkal. oldalra fordulással (hanyatt fekvésben előbb bal- majd jobb oldalra váltogatva...), igazából a lépcsőzés is segíthet, ha derékrésztől felfelé előre döntjük kicsit a felsőtestünket, amikor lépünk a következő lépcsőrészre, lépcsőfokra. Remélem tudtam segíteni.

2023. jún. 21. 12:52
 23/25 anonim ***** válasza:
70%

"Remélem tudtam segíteni."

Hiú remény.

2023. jún. 21. 13:33
 24/25 anonim ***** válasza:
22 vak vezet világtalant
2023. jún. 21. 15:18
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Najó, sztem hagyjuk a helyesírási szabályokat. Segítséget kértek, amire illik válaszolni vagy akkor nem kell foglalkozni vele.

Először is helyi zsírégetés nem létezik. Ezt VERD KI A FEJEDBŐL. Kalóriadeficittel lehet súlyt veszíteni. Arra is nagyon figyelj, hogy MIT eszel, nem csak arra, hogy MENNYIT. Emellett fontos arra is felhívnom a figyelmet, hogy edzéssel tudod formálni a testedet, így jobban tudsz kinézni. Mint más írtam helyi zsírégetés nem létezik, tehát ne hastáncolni illetve vmilyen kamu ,,fogyjunk hasról" edzésekkel akard megváltani a világot. Ha egyéb kérdésed lenne írd fel ide. Sok sikert!

2023. jún. 24. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!