Phoenix25 kérdése:
Hogyan is edzek? Foggyak elsönek vagy sem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok! 177cm magas! 75,5 kg, szeretném eltüntetni a hasam mert van egy kicsi..és edzeni elkezdeni. Nem tudom hogy elsönek mihez is kezdjek vagy mit hogy csináljak..ezért kérném segitségeteket.2013. szept. 28. 15:15
1/5 anonim válasza:
Kép nélkül nem tudjuk megmondani, diéta, vagy tömegelés kéne. Átlagban ha nincs nagyon sok zsír, tömegelést mondanék.
2/5 anonim válasza:
kis zsírral ne törődj, akkor tömegelni kell. Egy képet dobj ide, azzal könnyebb megmondani.
4/5 anonim válasza:
:) hát küldhettél volna olyat, amin kb 500 méterre vagy.:) De azért látszik így is, hogy van némi zsír a derekadon. Én helyedben kb közepes ch-n lennék (3-4 g x ttkg) és 2g x ttkg fehérjén. Szóval én tömegelnék nagyon odafigyelve.
5/5 A kérdező kommentje:
hát neharagudj de csak ezt találtam..:/ most ezt magyarul xd mivel kezdö vagyok fogalmam sincs !
2013. szept. 28. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!