Tomikaf1 kérdése:
Én idén szeretnék elsönek elmenni a forma 1 és szt hallotam hogy egész hétvégi jeggyel csütörtökön boxutca látogatás lesz és ki fog autogrammot osztani?
Figyelt kérdés
ja és tavaly ki osztott autogrammot??2013. jan. 4. 13:32
2/5 A kérdező kommentje:
de azt hallotam hogy lesz autogramm osztás
2013. jan. 4. 19:52
3/5 anonim válasza:
Szia!
minden évben a mezőny összes pilótája oszt autogramot. de azt vedd számításba, hogy rengetegen vannak és van aki már déltől ott sorakozik a bejáratnál (pedig csak 4kor engedik be az embereket) nem olyan könnyű megszerezni egy autogramot és pláne nem attól akitől esetleg nagyon szeretnél.
ha van bármi kérdésed még, akkor írj bátran!!
4/5 A kérdező kommentje:
köszi tudod én idén szeretnék elmenni elsönek az f1 re és és halottam pár kosza pletykát hogy van ilyen autogramm osztás és hol osztják ??? a boxutcába?? és amugy te már voltál f1-en??
2013. jan. 5. 16:31
5/5 anonim válasza:
A csütörtöki napon, ha jól emlékszem 5 és 6 között van autogram osztás, ekkor a pilóták csapatonként jönnek ki (kettesével) és leülnek a boxutca bejárat környékén egy asztal mögé, majd kb. 10-15 percig ott vannak. Viszont: nem lehet 1-1 pilótához sorbaállni, 1 db sor van, és attól kapsz autogramot, aki akkor épp ott van (ha egyáltalán sorra kerülsz). Ehhez viszont nem árt már kapunyitás előtt ott lenni, és a boxutca látogatás első óráját is a sorban várakozva tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!