Osztott vagy egész testes edzés?
Sziasztok!
Rengeteg cikket elolvastam ezzel kapcsolatban, de még mindig kételyek gyötörnek..
Pl. [link]
Sokak szerint a teljes testes edzés jobb mert jobban stimulál, nincs annyi pihenő stb..
De sok hozzáértő mást mond..
Az a baj, hogy még az ezzel foglalkozó nagyok véleménye is eltér..
Így most eléggé megzavarodtam..
Nektek mi a véleményetek?
A saját előrejutásom szempontjából is nagyon fontos, mivel most kezdek "ismerkedni" az edzéssel..
Úgy gondolom kiemelkedően jó genetikával rendelkezem:bármennyit ehetek nem hízok el, a testzsírszázalékom 7%, és mindig minden sportban, gyakorlatban kiemelkedően tudok teljesíteni..
A célom az lenne, hogy jövő nyárra[strandszezonra] egy szép izomzatot tudhassak a magaménak..[persze ezután nem állnék le]
Tehát szerintetek melyik edzés típussal lehet a lehető legtöbb izmot felszedni ezalatt a 8-9 hónap alatt?
[Egyenlőre nálam a teljes testes a nyerő mivel, úgy gondolom, hogy valóban sok azaz 1hét pihi a bizonyos izomcsoportoknak..
Találtam is egy szerintem elég jó edzéstervet ehhez
- [link]
Erről mit gondoltok?]
Tudod mi a jó terv. Amit éppen nem végzel.:)
azaz nem árt váltogatni! Nincs olyan, hogy egy adott terv az beválik mindenkinél és azzal elvagy évekig!
Én is küldök cikket: [link]
ha most kezded, akkor egyértelműen teljes testes átmozgatással kezdd. én 3és fél éve edzek, de ismét visszatértem a teljes testre, kegyetlen kemény, de bejön nagyon, pár hónapig tolom, aztán visszatérek a jól megszokott osztottra.
lényeg, hogy semmit nem szabad sokáig csinálni, mindig váltogatni kell a dolgokat, hogy a test ne tudjon hozzászokni. nem néztem meg mit linkelt Montez cimbora, de van egy olyan érzésem, hogy a sötét titkos cikket, amiben a változtatások fontosságát hangsúlyozzák. :)
Talált. :)
És igen, kezdésnek teljes testes menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!