Miért felejtik el sokan a hátedzést? Nagyon sok férfit látok, aki egész edzés alatt csak bicepszezik, a nők meg "comboznak", popsiznak.
Meee' nem láttyák a tükörbeee....
Ennyire egyszerű.
pont az utóbbi időben tűnt fel,hogy ahová járok,elég sokan elkezdték csinálni a dt evezést,amit nagyon ritkán látok.
persze nézni is rossz,ahogy homorítás nélkül,karból dolgozva,u betűbe görbülve szétb@sszák a gerincük,de olyan lelkesek.
számomra a 20-50 sorozatos fekvenyomók az örök rejtélyek és rohadt sokan vannak.
egyszerre érkezünk mondjuk,elkezd fekvenyomni és én már végeztem aznapra megyek haza,amikor átmegy tárogatni.
a női edzés meg:).
ők lelkiismereti edzést végeznek,nem fizikait.
tisztelet a kivételnek.
sok férfi azért csak a bicepszét edzi, mert szerintük a csajok "csak azt nézik"
Ezek a tipikus partigyúrósok.
A nők akik meg csak a feneküket edzik meg a commbokat, ugyanez a verzió, "a pasik úgy is csak azt nézik"
De én azt mondom, hogy mindenki azt edzen amit szeret, hisz a többség aki edz, nem versenyre készül, szimplán csak egy kicsit formásabb akar lenni, ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!