Valaki összedobna nekem egy otthoni edzést mellizomra és (egész) karra?
20 fekvő szűken, 20 váll szélességben, 20 szélesen.
25 1 kezes fekvő.
szabályos kivitelezésnél sima fekvőtámasznál mell éri a földet, és lassú a kivitelezés. 1-kezesnél: test egyenes, vállak vízszintesek, támasztó kar közel a testhez.
erőt egészséget, jó edzést!
bazz, lenyomsz 10 egykezes fekvőt, szabályosan, minden pöpec? milyen állat vagy te? :D kipihenten, vagy nyomod előtte a 60 bemelegítést?
azért 25, hogy fejlődj, nem egyszerre kell :D
és jah, a vállaid alatt van a 2 karod. a szűk és a széles közötti fokozat.
vagyis akkor az a sima, mezei fekvőtámasz.
Am az olyanból 108 a rekordom, az osztálytársaimnak max 25 megy nekem meg minden felmérésnél 100 körül.
Amúgy 11 éves vagyok.
Jah és az egykezes elött csak 20db sima fekvőt csinálok, külömben nem bírom.
Más gyakorlatokat nem tudsz, meg a fekvőtámaszokat már unom, ezenkívül még 3 félét szoktam csinálni, de más ilyesmi gyakorlatot nemtudok.
saját súllyal? nem igazán, mellre nem nagyon.. tolózkodás.
amúgy, szabályos 1 kezes fekvő unalmas, 11 évesen? nos, hát jó. akkor csináld azt, hagyd a 2 kezeset. aki már 50 fölött nyom fekvőt, annak baromira fölösleges azt az edzést folytatnia, nyomd 1 kézen, 1 lábon, nyomj vadász bombázót, olvasd el Pavel - a meztelen harcos-t. abban vannak nehezítések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!