Hogy foggyak le minden féle gyógyszerek és méregdrága kúrák nélkül hogy elérjem az ideális testsúlyt számomra?
25éves férfi vagyok 176cm kb. 95kg!
14éves koromba 65-70 kg voltam, 8-10évet szertornáztam versenyszerűen, közbe jött egy bélgyulladásos betegség aminek következtében 1 éven át midnenféle mozgástól el voltam tiltva, kaptam rá elég erős gyulladás csökkentő gyógyszereket aminek következtében 17-18éves koromra 130kg körül mozogtam, ekkora súllyal szertorna ki volt lőve, így be tértem a konditerembe ahol ekkora súllyal 80-100kg-ot gyerekjáték volt mozgatni, megtetszett a dolog minden féle pirula ill. szteroid nélkül lementem 90-92kg-ra és így volt fekvenyomásom max 140kg, sulit abba hagytam gyúrásra nincs lehetőségem sajnos, azóta teljesen eltunyoltam súlyom marad 90-95 között! Meguntam ezt az állapotot és tenni szeretnék ellene, nem modell alkatra vágyom de egy 80-82kg súllyal megelégednék mit javasoltok milyen itthon is megvalósítható edzésformát? Étkezés illetve mindennel kapcsolatos vélemény érdekelne!
Elsősorban kevesebb szénhidrát.
Mi az összefüggés aközött, hogy abbahagytad a sulit, és hogy nincs lehetőséged konditerembe járni?
Ha falun élsz, akkor van helyed meg talán anyagod is, csinálj eszközöket.
A kaja meg tényleg nem egyszerű így, de ha odafigyelsz, akkor azért sokkal jobban is ehetsz többlet pénz nélkül mint eddig. Ha kevesebb cukrot meg fehér lisztes cuccot eszel, az nem kerül többe. A csirkecomb olcsóbb a mellnél. Igaz, hogy kicsit zsírosabb is, de nem testépítő versenyző akarsz lenni, nem ez lesz a szűk keresztmetszet.
Nem tökéletes étrenddel versenyt nem lehet nyerni, de azért a nem tökéletes meg a rossz között sok lépcső van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!