Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan foggyak hasról?

Hogyan foggyak hasról?

Figyelt kérdés
Ara gondoltam h napi 20 felülést meg csinálok melette biciglivel el járok a dolgozóba. Ugy szerintem meni fog. Csoki nincs gyümölcs banán ok. Szöllö cukor tabletta kell a sporthoz? Egyéb ötlet valaki léci!!!

2023. jún. 20. 10:28
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
55%
Edzés és fogyó kúra.
2023. jún. 20. 14:40
 12/25 anonim ***** válasza:
38%

5-nek igazat adok.

FogyJak

Ara az amenyasszony

BiciKli

Menni

eljár

Szőlőcukortabletta

nyugi azért vannak helyen leírott dolgok is. Például a névelők.

2023. jún. 20. 14:41
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

A szőlőcukor kell a 20 felülés közben. 1, vagy 2 felülés, aztán a pihenőben fontos a szőlőcukor. 5 után banán is kell.

Milyen messze van a munkahelyed? Ha több,mint 2 km, akkor útközben egyél szőlőcukrot, hogy legyen energiád, különben a lábad fog fogyni.

2023. jún. 20. 23:02
 14/25 A kérdező kommentje:
12-es csak ennyi helyesírási hibát láttál? Volt ott még több is. Nem szőlőcukor tabletta?
2023. jún. 21. 08:06
 15/25 anonim ***** válasza:
16%
14 nem, amikor valaki ennyire szarul ír, nem szoktam belekötni a légyfingba is. Szerintem az pont jó így is meg úgy is, de teljesen szétszedve meg "szöllö", ott amit lehetett azt sikerült is elbaxni.
2023. jún. 21. 08:31
 16/25 anonim ***** válasza:
13%

De tessék:

Arra gondoltam, hogy napi 20 felülést megcsinálok mellette biciklivel eljárok dolgozóba. Úgy szerintem menni fog. Csoki nincs, gyümölcs banán ok. Szőllőcukortabletta kell a sporthoz? Egyéb ötlet? Valaki légyszi'!!!

Gondolom akkor direkt tetteted.

2023. jún. 21. 08:34
 17/25 A kérdező kommentje:
"Szőllőcukortabletta" hűha, ezt gondold át.
2023. jún. 21. 08:40
 18/25 anonim ***** válasza:
Na ja, amikor minden szar, ekkor könnyű átsiklani egy "ll"-en. De azt korábban már írtam.:)
2023. jún. 21. 08:53
 19/25 anonim ***** válasza:

A "szöllő" forma tájnyelvi formaként sokáig élt a magyar nyelvben. Erről a Magyar Helyesírás Szabályai 11. kiadása is megemlékezik:

A beszélt nyelvben mutatkozó ingadozásokat (pl. az „erőssen”, „szöllő” stb.), esetleg nyilvánvaló helytelenségeket (pl. a „kőrut”, „köppeny”, „ellemez” stb. ejtésmódot) helyesírásunk nem veszi figyelembe, hanem az írásgyakorlat alapján is kikristályosodott köznyelvi formákat rögzíti, hogy általánossá válásukat segítse.

2023. jún. 21. 09:26
 20/25 anonim ***** válasza:
70%
19 igen, de már nem ez a hivatalos. Amikor általános iskolás voltam, egy tanár nekünk még mindkét formát helyesnek mondta. SZerintem pont ezt a cikket néztem az előbb amiből idéztél.
2023. jún. 21. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!