Hogy foggyak izomban alsó testről?
Figyelt kérdés
Genetikailag elég izmos az alsó testem alapból, guggolásom, felhúzásom a legerősebb és mikor kezdtem heti 2-3x is csináltam őket nagy súllyal, ennek már rendesen megvan az eredménye. Viszont úgy gondolom arányosabb lennék ha farizomból és combból is leadnék valamennyit. Mit csináljak? Nem akarok nagyon legyengülni ezen a téren csak méretet csökkenteni. Ha nagyon alacsony ismétlésekkel és sorozat számmal edzek rá pl. 3x3, 5x2, akkor lehetséges, hogy az erő megmarad de azért kisebb lesz? Vagy teljesen hagyjam ki az alapgyakorlatokat, amik megdolgoztatják az alsó testem?2014. máj. 2. 20:22
1/3 anonim válasza:
Ha nem edzel rá, akkor valószínű csökkenni fog az izomméret. De inkább a többi izmot hozd fel, ne az alsótestest próbáld redukálni.
2/3 A kérdező kommentje:
Mindenképp csökkenteni szeretném a méretét valamennyire, szerintem az igazi V-alakhoz nem lehet túl nagy a farizom.
2014. máj. 2. 20:54
3/3 anonim válasza:
A farizom lehet nagy, a csípő nem lehet széles, de az meg genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!