Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen szénhidrát csökkentett...

Milyen szénhidrát csökkentett kekszek,csokik vannak?

Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Aki a szénhidrátot démonizálja és "kerüli" teljesen feleslegesen, értelmetlenül, alaptalanul, az miért akar csokit és kekszet enni? 😂
2023. máj. 18. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

#1 Mondjuk lehet cukorbeteg is…

Kérdező: a nekik gyártott édességek viszont talán megfelelhetnek.

2023. máj. 18. 21:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2023. máj. 18. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
1-es nevetgélhetsz, de inkább te vagy a nevetséges. A kérdező semmilyen okot nem adott, hogy miért keres szénhidrát-csökkentett kekszeket, de te máris következtetéseket vonsz le, mert hú de okos vagy.
2023. máj. 18. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

1.

-Nem ez volt a kérdés

- megint alaptalanul, nulla háttérinfóval kötözködsz, tipikus alja stílusban ahogy szoktad 🤮

- a kérdezőnek valószínűleg oka van rá, hogy ch csökkentett dolgokat keres, amit nem köteles az orrunkra kötni, az ő dolga - még akkor is ha nincs konkrétan szénhidrátanyagcsere problémája.

2023. máj. 19. 01:56
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Hát ch csökkentett termékei Norbinak vannak, ott vannak finom csokik, én szeretek többet is, kekszeket bevallom nem tudom, azt sosem kerestem. Ha kekszre vágyom, simán gullon cukormentesből kapok be pár szemet, több fajta is van, de már elég ritkán,több hónapja egyáltalán nem ettem, mert nem kívánom.
2023. máj. 19. 02:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Gullón kekszek nem ilyenek? Vagy "csak" cukormentesek azok? Mindenesetre nagyon finomak.
2023. máj. 19. 07:12
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Mivel fogyókúra kategória és nem egészség, ezért gondolom fogyni szeretnél. Sokan tévesen azt gondolják, hogy a szénhidráttól híznak, szerintem az 1-es is azért írta, amit írt.

Vannak a Szafi termékek, Majomkenyér kekszek, Primus kekszek, Paleolit édességek. Viszont ezeknek a ch tartalmuk valamivel alacsonyabb, de a kcal tartalmuk nem igazán, szóval óvatosan. Igaz, hogy olyan drágák, hogy garantáltan nem eszik belőle sokat az ember. Vagy lehet otthon is kekszet sütni maglisztekből.

2023. máj. 19. 07:23
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

ezek nem jobbak mint a normal csokik...sokszor több a zsir bennunk vagy tobb E anyag hogy elerjek azt az izt. Enis gondolom gogyozas miatt kerded hiszen abban a kategoriaban van.

nincs csoda es nem hizlalo csoki vagy keksz. sport van es önfegyelem ami hasznal. illetve ha nagyon akarsz kekszezni akkor beallsz a boltba megforditod a csomagolast es elkezded hasonlitgatni miben mennyi mi van.

haztartasi keksz egy jo indulas lenne a györi edes helyett pl

2023. máj. 19. 12:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Megtapasztaltam ha szenhidratot eszek,csokit,kekszet, vagy pl. a múltkor a madártej után is ami elég édes lett,nagyon puffadok és fáj tőlük a gyomrom! :/
2023. máj. 19. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!