Aki nem hízik mozgásszegény életmód és szénhidrátban, zsírban bővelkedő étrend mellett, annak a szervezete mit csinál a fölös kalóriákkal?
1-2 szélsőséget eltekintve olyan nincs, hogy valaki nem hízik.
Például én sem tudok hízni, de tisztában vagyok vele hogy azért nem, mert dohányzom. Ha letenném a cigit, úgy jönne fel rám 10 kg minimum, mint a huzat (a jelenlegi étkezésem mellett).
A cigi köztudottan gyorsítja az anyagcserét, ezért van az, hogy a szervezetednek még ideje sincs igazán felszívni a tápanyagokat, mert elég hamar kijön belőled amit megettél. Tesóm mikor letette a cigit, 1 hét után el kellett mennie háziorvoshoz, mert azt hitte megtekeredik a bele :D
Kikakilja!
Az olyanoknak rendkívül gyors az anyagcseréjük, nem rakódik rájuk a felesleg és nem híznak.
Én is ismerek olyat, aki nem sportol, zabál, mint az állat és vékony, mint egy ág!!
Úgyhogy nem értem, erről miért nem cikkeznek sehol, hogy akkor hogy is van ez a kalóriadeficit, amikor akkora őrült kalóriabevitellel is vannak vékony emberek, akik nem mozogják le !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!